Özür Mektuplarım -2-

Özür Mektuplarım -2-

Category : Kişisel Bloglar

Sizlerin de pazarlamacıların ısrarından rahatsız olduğunuz oldu mu? Hani pazarlamacı sizin mala ihtiyacınızın olup olmamasına bakmadan önce bir teklif yapar, siz kibarca reddedebilmek için bir bahane uydurursunuz fakat o bu cevaba hazırlıklıdır ve bahanenizi çürütecek bir şey söyler siz de tutunacak dalınız kalmadığından malı almak zorunda kalırsınız. Ben de bir dönem pazarlamacı olmak hevesine kapıldım. Fakat yapımın ısrarcılığa mani olduğunu görmem çok sürmedi. Şimdi size yaptığım yersiz ısrar neticesinde madur ettiğim bir kişiye yıllar sonra yazdığım özür mektubunu yolluyorum. Ben özürümü diledim kimse artık bana “Onların mesleği bu hoş görmek lazım” diyemez.

“İyi çalışmalar sayın Andaç O…

Sen Serkan EGESOY bir kaç yıl önce sınıfınıza Döner Aritmatik Tablolarının tahsilatını yapmak için gelmiştim. O sıralarda pazarlama alanında iş arıyor ne var ki bir türlü hiç bir işte tutunamıyordum. Yapım pazarlamacılığa uymuyordu. Siz yaptığım tahsilat sırasında sattığım malı övünce ben de hayal ettiğim gibi girişken bir pazarlamacı olabilmek için  Hece Tablosu isimli ürünü almanız için ısrar ettim. Siz ürünlerimizi övme psikolojisinde olduğunuz için hayır diyemediniz.

Almayacağıınız bir ürünü ısrarla size satmış oldum. Bir kaç ay sonra beni tahsilat için çağırdığınızda ben tahsilat günlerini ayarlayamayınca benim yüzümden bir gece annenizin evinde kalarak beni boş yere beklediniz . İyi niyetli birinin iyi niyetini suistimal etmiş oldum. Bunun için çok üzüldüm hala da üzülüyorum.

Özür dilemek için Facebook’a başvurdumsa da size ulaşamayınca çareyi size mektup yazmakta buldum. Bu şekilde bu yükten arınmak istiyorum. Sizden ve rahatsız ettiğim herkesten özür dilerim.

Serkan EGESOY”


Log out of this account

Leave a Reply

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Haberdar ol

Yeni yazilardan haberdar olmak icin email adresinizi girin

YAZI ARŞİVİ

Son Yorumlar