Çok değerli forumdaşlarım
. Bu başlık altında sayın Mystic Provacateur’un yazdıklarını lütfen ‘önyargılardan uzak, açık bir akılla’ çok dikkatli okumanızı rica ediyorum. Buradan hem bu dünyadaki yaşamımız hem de öte alemde yaşayacaklarımız için çok önemli tiyolar alacağımızı düşünüyorum.
Ben bu söylemlere inanmaktan öte hissediyorum. Zaten foruma ilk katıldığımdan beri karma’ ya, reenkarnasyona inandığımı anlatmıştım. hayatımı da son yıllarda buna göre (karma) düzeltmeye çalıştığımı söylemiştim.
Umarım hepimiz yeterli bilinç düzeyine ulaşıp hem bu enkernasyonumuz da hem de öte alemdeki durumumuzda huzura kavuşuruz.
Sevgiler.
İnançlar kırılgandır; çünkü adları inançtır.
Bu inaçların doğum nedeni, kaynağı nedir.Kast sistemi mi? doğamız mı? bilinmezlik mi?
En saklı olan yerinize bakın.Artık kırılmamak için,neden kimseyi artık kırmadığınız yere...Etkinin tepki olarak ezdiği yerlere...Orda karma olabilir.
Geçmiş Acılarınızın ve zaaflarınızın sizi bilincinizden kopardığı,sığındığı yere...Orda asıl düşmanınız olabilir.
"Gerçeklik ve gerçek dışılık" ayni bedende rakiplerdir.Geçmişin acılarını geleceğin küllerine savurmaya çalışırlar.Bu konu aslında sınırsız bir derinliği içinde barındırır.
Acılarınızın,kırıklıklarınızın ve zaaflarınızın yıktığı bilinç şehrinize dönün ve bir daha yüzleşin; Ve bu anlatımda sığınılan yapay felsefeyi yeniden yorumlayın.Tüm geleceğe dair inançların doğduğu hafıza sarayına...Kurguyu referans alıp yine kurgu yaratan yere...
Sevgiler.
Sayın Tık Tik Tak, geçmişe bakıyorum, inanç sistemime, dünya görüşüme. Ve diyorum ki şu an daha doğrudayım. Daha doğru bir inancım var. Bu yeni Pagan - Teist inancım beni mutlu ediyor. Çünkü mantıklı geliyor ve aklıma uyuyor. Bu birazda okuyup araştırmakla alakalı, yanlış anlaşılmasın, yazdıklarınızdan benden daha kültürlü, bilgili olduğunuz ve daha çok kitap okuduğunuz anlaşılıyor.
Önyargısız okudukça, insan aklına yatan görüşü benimsiyor. Yeni denizlere yelken açıyor. Ne kadar az bildiğini anlıyor.
Okumak dışında deneyimlerimiz de yol gösterici oluyor. Misal kendi yaşamımda Karma’nın işlediğine sürekli şahit oluyorum, ama istisnasız! Sürekli! Bunu deneyimledikçe de Karma’nın gerçekten evrensel bir yasa olduğuna inanıyorum.
Yine Reenkarnasyona da sonuna kadar inanıyorum.

Sevgiler sayın Tık Tik Tak.