Hayvanlar aleminde bile LGBTİ hayvancıkları görebilirsiniz. Evet, homoseksüelinden tut transseksüeline kadar hem de! LGBTİ bireyi olmak kişinin elinde olan bir şey değildir. Seçim değildir anlayacağınız. Bunu bizzat yaşayan birisi olarak söylüyorum. Babam LGBTİ bireylerinden nefret ediyor ve tesadüfe bakarsanız kendisi de bir polis memuru. Benim oğlum böyle olursa bilmem şöyle yaparım, böyle yaparım dediği anlara dahi tanık oldum ve konuyu açmaktan korkarak 16 yıl yaşadım. Fakat benim transseksüel bir yapıya sahip olduğumu öğrenince bana verdiği tepkiyi hayranlıkla karşıladım: "Sen benim evladımsın. Bu da Allah'tan geldi, yapabileceğimiz tek şey sevmeye devam etmek ve sabretmek."
Bizim isteğimiz özel ayrıcalıklar değil. Bize maaş bağlamanızı ya da bize özel turnuvalar düzenleyip kupalar vermenizi istemiyoruz. İstediğimiz tek şey eşitlik. Bize de saygı göstermeniz. Bizim durumumuzu anlamanız ve kendimizi anlatmamıza izin vermeniz. Birçok LGBTİ üyesi beş parasız geziyor. Birçok transseküel, iş verilmediği için hormon terapisine harcadığı parayı yerine koyamıyor. Sonra da yine iş vermeyen sevgi dolu (!) insanlar tarafından "Burası Müslüman ülkesi, burada olmaz. Git Hollanda'da yaşa." diyerek ülkemizden kovuluyoruz. Hayır. Türkiye Cumhuriyeti, adı üstünde Cumhuriyet ile yönetilen laik bir devlettir. Kimse kimseyi bu topraklardan süremez. Hele ki nasıl doğduğu ten rengini seçemeyen insanlar gibi cinsiyetini de seçemeyen insanlar söz konusuysa!
Asıl Müslüman olan kısmen Şeri Hukuk ile yönetilen devlet Osmanlı'dır. Fakat Osmanlı'nın harem hayatını azıcık deşecek olursa homoseksüel insanların cinsel ihtiyaçları gidermek üzere GÖREVLENDİRİLDİĞİNİ görürüz.
Nefret ettiğiniz şeyin ne olduğunu bilin. Nefret öyle güçlüdür ki nice Mehtap Zengin'leri, nice İsa Şahmarlı'ları, nice Efe Özyavuz'ları bu dünyadan alıp götürebilmektedir... BİZ VARIZ ve DÜNYA YOK OLANA DEK BURADA OLACAĞIZ.
İnsanı "insan" olarak değil de "kadın ya da erkek" olarak gören insanlar yüzünden oluşuyor bütün sorunlar. Oysa ki hepimiz birer canlıyız,tüm canlılarda var bu eşcinsellik, transseksüellik gibi olaylar. Felis'in
Canlılarda Doğal Cinsiyet Değişimi makalesini okumanızı tavsiye ediyorum.