arkadaşlar uzun süredir bu konuda bir yazı gönderemedim.
özür dilerim...
şimdi size uzun zamandır -YAKLAŞIK 12 YIL- insanlar üzerinde çalıştığım numaralar hakkında bazı yorumlar geliştirdim.
bunun adına gerçekte de var olan, DOĞUM NUMARALOJİSİ olarak adlandırdım. farklı bir yorum şekli geliştirdim.
bunu sizinle paylaşıyorum. uygulamanızı ve daha sonra cevaplarını benimle paylaşmanızı rica edeceğim...
Sevgiler....
DOĞUM NUMARALOJİSİ
Doğum numaralojisi; doğum günü, doğum ayı ve doğum yılı tek tek rakam değerinde yan yana toplanarak bulunur. 0 numara değeri aynıdır ve 1’den 9’a kadar olan aşağıdaki yorumlar yapılır. Yorumların hepsi her zaman kişiyi tamamen anlatmayabilir, ancak Kişilik, Kariyer, Aşk-Evlilik ya da Sağlıktan en az bir tanesi kişiye uygun olacaktır.
ÖRNEK
Doğum numaralojisi toplama örneği:
09.12.1987 doğum tarihli birisinin doğum numaralojisini öğrenebilmek için şu şekilde hesaplanır.
0+9+1+2+1+9+8+4=34 eder. Bu numarayı da birbiri ile toplarız:
3+4=7 eder. Bu doğum tarihli olan kişinin doğum numaralojisi “7”dir.
NUMARANIN MANASI
1
ASLAN
KİŞİLİK :Mantıklı, Zeki, Perdenin önünde olmayan ama her türlü sorumluluğu alan, kibirli, bencil
KARİYER :Yönetici, İdareci, İktisat, İşletme, İnsan Kaynakları, Halkla ilişkiler,
EVLİLİK & AŞK :Tek evlilik yapar, mantıklı ilişkiler, aşkta güvenilir,
SAĞLIK :Biyolojik sağlıklarında sıkıntılar pek olmaz, genetikle geçebilecek rahatsızlıkları yaşayabilirler, psikolojik sağlık sorunları baş düşmanlarıdır.
2
YENGEÇ
KİŞİLİK :Hızlı anlayan, yerinde duramayan, hiperaktif, zorlukları seven, haddini aşabilen,
KARİYER :Matematik, Mimarlık, Mühendislik, Teknik İşler, Ofis İşleri
EVLİLİK & AŞK :Tek evlilik yapar, ilişkide kötü gidişatın mimarı olurlar,
SAĞLIK :Kadın hastalıkları ya da erillik problemleri, böbrek ya da mide sorunları, ciltte problem yaşarlar
3
İKİZLER*-*YAY
KİŞİLİK :Yardım sever, hak yemeyen, çevik, zeki, sevilen, şefkatli, anlayışlı, güler yüzlü,
KARİYER :Memur, Öğretmen, Rehber, Eğitmen, Çocuklarla ilgilenen, Çocuk Gelişimi, Anaokulu Öğretmenliği, Çocuk Doktorluğu
EVLİLİK & AŞK :Disiplinli, ailenin reisi, geç evlenebilirler, erken evlenirlerse geç mutlu olurlar
SAĞLIK :Kalp, mide, safra kesesi ile ilgili ya da karın bölgesinde sorunlar yaşayabilir,
4
YENGEÇ*-*ASLAN*-*KOVA
KİŞİLİK :Tembel, yavaş, sorumluluk almaktan korkmayan,
KARİYER :Uluslar arası İlişkiler, Lojistik, Tercümanlık, İthalat- İhracat
EVLİLİK & AŞK :İlişkileri dış müdahalelere açıktır, mutsuzluklarının sebebi sosyal arkadaşları ya da ailenin ilişkiye karışmalarıdır.
SAĞLIK :Cilt problemleri, iskelet sistemi, sinir sistemi, damar ya da kan hastalıkları
5
BOĞA*-*İKİZLER*-*BAŞAK
KİŞİLİK :Deli dolu, yerinde duramayan, aceleci, seri, iş hayatında seriliği yüzünden yükselebilen, KARİYER :Turizm Seyahat Sektörü, Reklamcılık, Satış Pazarlama, Sanat, Oyunculuk, bir ihtimal Teknik İşler
EVLİLİK & AŞK :Narsist, Evlilikten uzaktırlar, güvenilmez, maymun iştahlı, tek ilişkilerden uzak Kalp damar hastalıkları, tıkanıklık, idrar yolları problemleri
6
KOÇ*-*BOĞA*-*TERAZİ
KİŞİLİK :Sevgi dolu, seven, hoşgörülü, şüpheci, psikolojik sorunlar, takıntılar, tembel, alışkanlıklarından vazgeçemeyen
KARİYER :Tarih, fen(kimya, biyoloji, fizik) ilgilenebilir, bilimsellikle iç içedir
EVLİLİK & AŞK :İlişkiden uzaktırlar, hayatlarını paylaşmaktan hoşlanmazlar, yalnızlık, melankoli, 20 yaşına kadar evlenirler, yoksa evlilik olmayabilir
SAĞLIK :Kulak burun boğaz hastalıkları, solunum yollarında problem, alerjik problemler, kadın hastalıkları ya da eril problemler
7
BALIK
KİŞİLİK :Soğuk kanlı, dedikoduyu seven, iyi bir dinleyici, şifacı, geniş görüşlü, girişimci
KARİYER :Memur, Sağlık Sektörü, Hizmet sektörü
EVLİLİK &AŞK :Geç evlilik yaparlar, aşk doludurlar, erken evlenirlerse geç mutlu olurlar ya da ikinci evlilik yapabilirler
SAĞLIK :Cilt problemleri, mide hastalıkları, kan problemleri, titremeler, psikolojik problemler
8
AKREP*-*OĞLAK*-*KOVA
KİŞİLİK :Maddiyata önem veren, çıkarcı, kariyer düşkünü, bencil, güler yüzlü,
KARİYER :Para ile uğraşan, Bankacı, Muhasebeci, Maliye, Mali Müşavir, Bilişim, İletişim ya da Ulaşım sektörü
EVLİLİK &AŞK :İki ya da daha çok evlilik yapabilirler, ilk evlilikleri boşanma ya da ölüm yoluyla biter, SAĞLIK :Diz ve belde problem yaşarlar, sağ bölge sıkıntılıdır, psikosomatik sağlık sorunları yaşarlar.
9
KOÇ*-*AKREP*-*OĞLAK
KİŞİLİK :Hayatlarını şirket gibi yöneten, keskin çerçeveleri olan, beyaz ve siyahı gören, griyi görmeyen, kuralları kendi belirleyen, yanlışlıkları göremeyen
KARİYER :Üniforma, Kolluk Kuvvetleri, Hukuk, Sağlık ya da Eğitim Sektörü, Kılık Kıyafet Yönetmeliği olan bir yerde çalışmak
EVLİLİK &AŞK :Tek evlilik yaparlar, yönetilirler, reis her zaman eşleridir, iş hayatlarında aslan evde ise kedi gibidirler
SAĞLIK :Tıkanıklık, damar, sinir, üreme kanallarında tıkanıklık,
Başarılı yorumlar…
R.T.M.E.K.