Sayın Üyeler;
Madem herkes bu kadar açık kalpli ; mademki Basvuruldugunda siz kisiniz demeden hakkınızd aişlem baslatılıyor...
Hadi bir cocukluk yapıyım..
İsmim : xxxxxx xxxxxxx
Yaşım : 41
Dogum Yeri ; İstanbul
Eğitim Durumu : Ünv Ögrencisi ( 40 yasında ilk20 de Konservatuar'a girebilen bir çılgın.. )
Spor , Kültür : Halen en köklü spor kuluplerinden birinde su sporlarında lisanslı sporcu.
Toplumsal Konum : Çevre ve toplumda sevilen ve saygı duyulan biri.
İş , Meslek : Bilişim Sektöründe , Firma sahibi , MCSE , MCT , Apple Yetkili Uzmanı , Security Uzmanı , Bilişim ve Güvenlik Danısmanlıgı , Web yazılım ile iştigal ediyor.
Maddi Durumu : Yetkin.
Şimdi ben Locaya gittigimde beni iceriye aldırtacak , beni bilgilendirecek yada üyelik basvurusu konusunda bilgilendirecek yeterlilige sahip olup olmadıgımı kim nasıl anlayacak icinizde bunu söyliyebilecek aklı selim bir zat varmıdır acaba.
Sayın üyenin yukarıda söylediği ben gititm basvurdum bana kapı acıldı tamamen mecazdır.
Buraya yeni katılım saglamıs birinin bunu böyle bilip böyle algılaması gerekir.
Bu platforma üye kabul edilen degerli uyelerin , bu mecazları anlayabiliyor oldugunu size ifade etmek isterim.
Burası Masonlugu anlamak adına bana çok sey katmıştır. Bazı sayın büyüklerimin deigi gibi iki tip Masonluk oldugunda bende hem fikirim.
Hadi bunu korkusuz bir şeklde de dillendirelim.
1. Sadece Ekonomik , Siyasal , Politik menfaat saglamak icin Mason olmak siteyen ve olanlar.
2. Kendimi de icinde kabul ettigim.Masonluğu gercek anlamda anlamaya calısan , onu icinde yasatan , belki biraz da eski kafalı diye tabir edilebilecek işin felsefi , ilmi ve geleneksel kısmı ile ilgilenen Mason olan ve olmak isteyenlerin oluşturduğu kesim.
Kendi adıma gönül rahatlığı ile söyliyebilirimki , Para her sekilde her kosulda kazanılabilir.
Politik olarak gercek kazanım ; gercekten kendi inandıgınız ideallerin pesinden gittiginiz sürece yaptıgınız kazanımlardır.
Mesleki Statiko ; gerekli bilgi , tecrube ve deneyime haiz degilseniz sadece bir balondur patlar.
Toplumsal Statiko ; insanoglu dogustan bir tiyatro oyuncusudur, sadece ne kadar basarılı oldugu onun sınırını belirler. Sınırı olmayanlar , kendini kaptıranlar ise sadece kendini kandıranlardır. Sahneden düşüp kaybolurlar.
İnsanlar sizin bu tiyatroda söyledikleriniz ile yaptıklarınızı degerlendirir.
İkisi arasındaki tutarlılık sizi degerli kılan seydir.
Saygı ve Hörmetlerimle;
Kerberos