Blossom, ben saka yapmistim. Bundan sonra mesajlarimda daha fazla emoticon kullanmaya caba gosterecegim
.
"10 Milyar filandir" diyen arkadasim, 10 Milyar sadece Turkiye'de degil her yerde cok para. Sizin tanidiginiz "Mason" neden bu kadar aidat vermek zorundadir ben anlayamiyorum. Boyle bir rakamin loca tarafindan uyelik aidati olarak belirlenecegini hic sanmiyorum. Ama durumunuz yerindeyse isterseniz 10 milyar da verirsiniz 100 milyar da. Ama 10 Milyar (asagi yukari $8000 flan galiba) Amerika'da istenilen yillik aidat olsaydi herhalde Mason darbogazina girerdik
Ayrica localarin tek gelir kaynagi aidatlar degildir. Degisik sosyal aktiviteler, bagislar, yemekler vesaireden elde edilen gelirler aidatlardan kat kat fazladir. Ayrica bazi localarin mal sahibi olmalari dolayisiyla kira getirisi olan gayrimenkulleri de vardir.
Ama dedigim gibi eger siz verebilecek gucte oldugunuz surece istediginiz kadar verebilirsiniz. Hayir islerine Amerika'da ki Masonlarin gunluk yaptigi bagis toplami 2 Milyon Dolar civarindadir. Bir cok gelir duzeyi dusuk cocuk ve yetiskinler Shriner's Hospital gibi degisik Masonik organizasyonlarin hastanelerinde bedelsiz tedavi gormektedirler.
Butun bunlar dusunuldugunde verilen her kurusun anlami buyuktur.
Sevgiler.