sn blue
öncelikle geçmiş olsun.. reddedilmek kötü bir duygu ben de bir defasında mit'e başvuruda bulunup reddedilmiştim
tabi benim iyi bir eğitimim yoktu en önemli neden bu oldu.. yüzyüze bile görüşme gereği duymadan mail attı milli istihbarat teşkilatımız, teşekkürlerini sunup kusura bakmayın dediler.
sizin durumunuza gelecek olursak hakikaten ilgin. sizi bir masonun tavsiye etmesi, yani referansla başvuruda bulunmanız ve sonucunda reddedilmeniz ilginç geldi. daha önce "reddedilen başvuru" sorularından hatırladığım kadarıyla, masonluğa başvurup geri çevirilen kişinin bir daha mason olmasının mümkün olmadığı söylenmişti site yöneticileri tarafından. en azından çok düşük ihtimal diyelim..
sebebi sizin tahmin ettiğinizden daha farklıdır kanımca.. yani size "şu sebepten ötürü reddettik" dedilerse o sebep değildir..
Öncelikle zahmet edip bir şeyler yazdığınız için teşekkür ederim. Arkadaşımızın gününe ve saatine kadar dikkat ettiği üzere pek fazla aktif olmuyorum sitede... Ama yine de gelen mesajları, geldiği gibi görebiliyorum.
Reddedilmek biraz ilginç bir olgu aslında... Hayatın akışını belki de akmaması gereken bir yönden çevirdiğini varsaymak lazım.
MIT sizi kabul etmiş olsaydı ve aldığınız görevlerden birinde sonu sakatlık yada ölümle bitecek bir operasyona katılmış olsaydınız, geçmişe bakıp; "nereden başvurdum buraya" diyecektiniz. Belkide sağlıklı, uzun ve mutlu geçecek bir ömüre vesile oldu teşkilatımız sizi reddederek...
Karışıklıkta bile bir düzen var diye düşünüyorum:)
Saygılar.