Sayın denizhan'ın dediklerine katılmamak mümkün değil. Neler oluyor bize?, her geçen gün ayrımcılık , kamplaşma arttıkça artıyor. Ya benim gibi düşünecek, yaşayacaksın ya da terörist olarak yaftalanacaksın. Var mı böyle bir şey yahu!.
Milletler nelerle uğraşırken biz nelerle uğraşıyoruz. İlle de tek tip insan yaratacağız. Biat eden, sorgulamayan, hurafelerin esiri olmuş kitle yaratılmak cabasındalar.
Nerede bilim insanı, nerede aydınlık yazar, nerede gerçek milliyetçi uygar insanlar varsa hepsi tu-ka-ka. Vurun terörist yaftasını. Yargının haline bakın! gerçekten adil bir yargımız olduğuna inanıyor musunuz?. Eğitimin haline bakın! nerede gerici, yobazlar varsa kadrolar onlarla dolu.
Ülkemin pırıl pırıl gençliği yerlerde sürünüyor. Ötekileştiriliyorlar, hepsi ülkeden kaçmak için can atıyor. Oysa ki bunlar bizim evlatlarımız, geleceğimizi emanet edeceğimiz, bizleri çağdaş medeniyet seviyesine taşıyacak evlatlarımız. Elimizdeki cevherleri altın tepsiler içinde başka ülkelere sunuyoruz.
Geleceğimize her geçen gün biraz daha karamsarlıkla bakıyorum. Korkusuz ve tarafsız düşündüğümde yavaş yavaş tükendiğimizi ve gelecekte bizleri ve güzel ülkemi hiç te iyi şeylerin beklemediğini görüyor ve kahroluyorum.
Saygılar-sevgiler.