Sayin hyperbolic metamaterial,
Benzer bir yanit bekledigimden dolayi hakkinizda sikayet gelen iceriklerden bir kismini zaten onceki mesajimda alinti olarak, kendi mesajim ustunde size sunmustum. Yargi sureci hakkinda ki dusuncelerinize katiliyorum. Ancak yazdigim mesaj bir yargilama, ceza-i yaptirimdan ziyade (son iki kelimesinde de gorebileceginiz gibi) bir rica idi. Dolayisiyla yargi prosedurunun bahsettiginiz anlamda uygulanmasi zaten dogru olmaz.
Bulundugunuz ortam bir bir devlet, bir Loca yada bir adli bir makam degildir. Talep ettiginiz yada onerdiginiz merci ve makamlarin burada bulunmasi, oldukca az sorunu olan kucuk bir topluluk icin gerekli gorulmemektedir. Aktif uye sayimiz 50-100 civarindadir. Dolayisiyla burayi (yonetim bicimi olarak) bir dernek yada benzeri bir topluluk olarak gormeniz daha dogru olur. Kisi hakkinda sikayet geldiginde yonetim gerekli gorusmeleri yaparak ilgili adimlari atar. Bu adimlar, bilgilendirme, ihtar, rica vb. seklinde sunulabilir. Ayni zamanda, yonetim, uygun gordugunde yaptirimda uygulayabilir. Bahsetmis oldugunuz adil yargi prosedurunde, rica, bilgilendirme, ihtar gibi unsurlara yer yoktur. Kisi kurallari bilmekle sorumludur ve kurallar cignendiginde belirlenmis olan yaptirima maruz kalir.
Tarafiniz, uyelik basvuru formunu doldurmus, uyelik kural ve sartlarini okudugunu belirterek, bir sure bekledikten sonra uyelige kabul edilmistiniz. Bu kabul ettiginizi belirttiginiz uyelik basvuru formunda, forum ici yazim uslubuna dair de bilgi verilmektedir. Kurallar cignenmesi durumunda yonetim konu ile ilgilenerek gerekli adimlari atmakla sorumludur.
Siteden atilmaniz, en son dusunulmesi ve hicbir secenek kalmadiginda uygulanmasi gereken bir yaptirimdir. Sahsiniz bizler icin degerlidir. Saygi duymali, hosgoru ve anlayis sunmaliyiz.
Saygilarimla