Sevgili Cornelius,
Sayın Mason, bana da aynı söylediğiniz şekilde bir açıklamada bulunmuştu. Bu açıklama ile tatmin olmadığım içn yeni bir mesaj daha yollayıp detaylı bir cevap daha istedim ve Sayın Mason'dan, "Forum üye olmadanda okunabilmekte, izlenebilmektedir. Bu nedenle aylarca hiçbir katılımda bulunmayan üyelikler silinecektir." cevabını aldım. Ben, forum yönetiminin, forum üyelerini foruma katkı yapmayı zorunda tutan yaklaşımı doğru buluyor musunuz? 'u bir eleştiri biçiminde düşünülsün ve cevabı buna uygun şekilde verilsin istemistim. Ama kimseyi rencide etmeden, ince bir çizgide eleştiri yapmayı sanırım tam olarak beceremediğimden, anlatamamışım.
Tüm bunlara sebepse yeni bir temponun içine girmemden dolayı ortalama bir sene gibi kadar uzun zamandır, bırakın foruma katkı yapmayı, masonluk hakkında hiç bir şey okuyamamamdır. Forum yönetimi tarafından verilen, yeni paylaşımlar yapamasam bile özel mesaj yoluyla arkadaşlarımla mesajlaşma ve konuşma hakkının elimden alınmasını ve üyeliğimin silinmesini istemiyorum. Bunu da forum sınırları cerçevesinde dile getirerek verilmiş olan bu hakkı elimden geldiğince korumak çabasındayım.
Neden "burada olmalıyım?"ı bu kadar istediğime gelince de bunu akılla açıklamam olası değil. Sayın Mason'un üyeliğimi aktif ettiği gün çok mutlu olmuştum. Ve hala da o mutluluğu içimde hissedebiliyorum. Yani, aranızda şu sıralar put gibi dursam da, birlikte olmaktan dolayı aldığım keyif sanırım ağır basıyor. Masonluk ile ilgili konuları sosyal ortamın içinde konuşabilecek insanlar çevremde malesef bulunmuyor. Olsa da her istediğimde kapsını aşındırmak rahatsız edici olacaktır. Bunlar da buradaki üyeliğimi kaybetmemeyi istememde etkilidir.
Biraz uzun bir anlatım oldu.
Sevgili dogudan,
Açıklamalarınız için size de çok teşekkür ederim.
Sevgi, saygı, selamlar.