Son sözlerimi söyleyerek konumu kapatacam,
Ben, bu Saygıdeğer Sitede yazılarımı yazma imkanına sahip oldum, okuyanlar çok farklı görüşlere sahip olarak kendi bakış açılarına göre yorumlayabilirler, hiçbirine, hiçkimseye kendi bakış açımı öğretmem, gösteremem ve kendi düşüncelerimin doğruluk payını yükselterek hiçbirşeye inandırma gibi bir tavır asla sergilemem_
Benim sesim, sesimi duyup anlayanlar içindir, çoğulculuğa değil_
Benim amacım herşeyi olduğu gibi sesimi duyanlara aktarmaktır, beni eleştirenlere değil_
Benim çabam Tanrı'mın Planını uygulamak ve sesimi duyup bana doğru koşanlara Yüce Görkemin, Göklerin Egemenliğinin Geldiğini Müjdelemektir, beni bu şekilde misyoner diye tanımlayanlara değil_
Saygıyla, Sevgiyle Ahlaki Sınırlar çerçevesinde kendi düşüncelerimi yazdım ve sesimi duyan kişilerle paylaştım, bundan sonrası İLAHİ TAKDİR'e kalmış birşeydir_
Görev ve Sorumluluğumu çok zor bir şekilde de olsa Yerine Getirdim_
Bana izin verildiği sürece Siz Değerli Kardeşlerimle bu Saygıdeğer Sitede beraber ortak fikir paylaşımlarına gireceğiz ancak bu konuda söz veremediğim gibi zamanın neyi göstereceğini bilmediğimiz için bu Sitede de yeralamasam da yüreğim daima sesimi duyanlar için çarpacaktır_
Benim için yaşamımda en önemli şey Sevgi'dir, ve sesimi duyması gereken Kişi'lere ulaştırabildiysem işte o zaman benim en büyük mutluluğum olacaktır_
Ayrıca değinmek istediğim bir nokta daha var, belki aramızdan bazıları neden bu Site'yi ve Saygıdeğer Mason başta olmak üzere diğer Saygıdeğer Site Yöneticilerine olan Saygımı biraz fazla abartılı görüp olayı yanlış algıyabilirler ki öyle de olmuştur;
Bu kişiye şunu söylemek istiyorum:
Benim yüreğimden gelen bu duyguların bu şekilde ortaya çıkmışsa bence kendimden kaynaklanan bir durum değil onu Masonlar'a sorun diyorum_
SEVGİ ve SAYGILARIMLA.....
HOŞÇAKALIN