Ya tamam tamam şimdi anladım birini 666 konulu yazıya yazmışım diğerini de buraya yazmışım hay Allah, çok afedersiniz bugünlerde kafamda başka şeyler dönüyor da ben ikisini birbirine karıştırmışım neyse Sayın SublimePrince, tavsiyeniz çok güzel tutmaya çalışacam ama gelgelelim neden bu işi Kişiselliğe döktünüz onu halen anlamış değilim ayrıca bunu özel mesaj yoluyla da halletmenin hiçbir anlamı yok bana göre ve şunu da asla unutmayın Sayın SublimPrince, herşeyi açık ve forum üzerinde halletme taraftarıyım ve ortada Kişisel bir sorunun olmadığını da düşünüyorum sadece Sayın Fraternis'in yaptığı açıklamalar beni biraz kızdırdı ve bunun cevabını almak da benim en doğal hakkım ki olaya beni dahil eden kendisi ve eğer bu sorunu büyütüyorsam demekki çok fazla sinirlenmişim,
Ve çok tuhaftır ki iki konuyu birbirine karıştırdığım için olayı kapanmış sanıyordum_
Ben gene de ''Susma Hakkı''nı bana verebilecek cevabı olmadığı için kullandığını düşünüyorum eğer aksi bir durum olursa ki olacaktır belki de o zaman Sayın Fraternis ortaya çıksın da kendisini haklı çıkartacak bir sebep bulsun bakalım o zaman herşey daha rahat açıklığa kavuşur bilmem anlatabiliyor muyum?
SAYGILARIMLA!....
Isi neden kisisellige doktugumun cevabini zaten siz kendi mesajinizda "Sayın Fraternis'in yaptığı açıklamalar beni biraz kızdırdı ve bunun cevabını almak da benim en doğal hakkım ki olaya beni dahil eden kendisi ve eğer bu sorunu büyütüyorsam demekki çok fazla sinirlenmişim" diyerek aciklamissiniz zaten. Eger sinirlendiginiz bir konuyu, mesaji ozel yerine burada tarttisirsaniz;
1-Topic amacindan sapar
2-Eger cevap verilmez ise daha cok sinirlenirsiniz
3-Verilen cevabi begenmez, sinirlenirseniz, karsi cevap yazarsiniz
4-2 ve 3 uncu maddelerden dolayi topic amacindan sapar, ve gerginlik olur.
Amacim sizi "uyarmaK' degil tavsiyede bulunmakti.
Ayrica kuralINIZ geregi olmamasini rica ediyorum, zira forumun da belli kurallari var, ve bunlarin disina cikilmamasi gerekiyor. KISISEL sorunlarinizla ilgili cevaplarinizi ozel ortamda ararsaniz cok daha faydali olacaktir.
Sevgiler, saygilar.