Masonlar.org - Harici Forumu

Gönderen Konu: DAVİNCİ ŞİFRESİ  (Okunma sayısı 90426 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Temmuz 10, 2007, 02:30:50 öö
Yanıtla #170
  • Seyirci
  • Aktif Uye

Siz beni az çok biliyorsunuz Sayın itzhak bi de sen düşün olacakları :)

Evet ben senı, sende benı yeterınce tanıyorsun ama olacakları tahmın edemıyorum..Olaya acıklık kazandırman gereklı 1 şifre yada ne bıleyım ıpucu falan ver..
Taslar yerine oturabilecek mi ? İnşaasına basladıgımız yapı nasıl olur da yarım kalır ..

Temmuz 10, 2007, 09:09:52 öö
Yanıtla #171

Bence de bu konuya bir açıklık getirilmesini Sayın Fraternis'ten özellikle bekliyoruz, olaya beni de dahil ettiğine göre başka hiçbir şansı yok!!!
הדבר היחיד לשמור על אנשים בחיים הוא אהבה וכבוד

Aimer et être aimé c’est sentir le soleil des deux cotés.

«Ոսկե Տարիքը - Փոթորիկները, չի կարող կանխել մարդիկ սիրում են ծովը.

Temmuz 11, 2007, 06:15:43 ös
Yanıtla #172
  • Ziyaretçi

Bu baslik nedense acildigi ilk gunden eri ikili tartismalara sahne oldu. Ilginctir.

Temmuz 11, 2007, 06:58:18 ös
Yanıtla #173
  • Mason
  • Uzman Uye
  • *

Hayır, Hayır Sayın SublimePrince Hayır!

Asla böyle bir şey olmadı bunu söylediğiniz için sizi şiddetle kınıyorum :)

(Böylece yeni bir ikili tartışma başlar...)

Sevgiler...
Tempus fugit...

Temmuz 11, 2007, 07:00:27 ös
Yanıtla #174
  • Ziyaretçi

Hahaha :) Cok dogru...

Temmuz 12, 2007, 08:26:49 öö
Yanıtla #175

Ya ben mi yanlış gördüm yoksa bana mı öyle geldi dün bu yazıları göremedim bir başka yazı yazdım ve konunun kapandığını sandım ancak görüyorum ki hala açık ve Sayın Fraternis böyle durumda cevap hakkınız çoktandır doğmuş durumda ve benim şansımdan nerelere kayboldu bilmiyorum,
Bence hızlı bir çıkış yaparak ortaya çıkması beklenmektedir_
Not: Sayın Fraternis hemen ortaya çıkıp bana kendinizi savunacak bir açıklama yaparsanız her ikimiz için çok sağlıklı olacaktır aksi taktirde büyük bir tartışmaya dönüşecektir haberiniz olsun_
Ya da bana göre tabi suçunuzu kabul ettiniz ve kendinizi haklı çıkartacak bir nedeniniz yok ve benim karşımda ''Susma Hakkı''nızı kullanıyorsunuz öyle değil mi?
En azından ben böyle anladım ve susmaya devam ederseniz benim söylediğim geçerli kılınacaktır_
Bilgilerinize sunulur..... 

Temmuz 12, 2007, 04:55:09 ös
Yanıtla #176
  • Ziyaretçi

Sevgili SEVIL, kisisel tartismalarinizi ozel mesaj yoluyla yaparsaniz ortam gerilmeyecek, ve belki de olasi bir yanlis anlama ve genel ortamda birbirini suclama olaylari sona erecektir.

Sevgiler, saygilar.

Dip Not:
Bir kisinin susmasi, diger tarafin hakliligini gostermez ;) Belki de sadece internete giremiyordur, belki de cok basit bir aciklamasi vardir. Bu kadar ustune dusmeniz sizi rahatsiz edecektir. Gelin baska konularda sohbetler acin :) Eminim ki baska konular cikacaktir.

Temmuz 13, 2007, 09:10:59 öö
Yanıtla #177

Ya tamam tamam şimdi anladım birini 666 konulu yazıya yazmışım diğerini de buraya yazmışım hay Allah, çok afedersiniz bugünlerde kafamda başka şeyler dönüyor da ben ikisini birbirine karıştırmışım neyse Sayın SublimePrince, tavsiyeniz çok güzel tutmaya çalışacam ama gelgelelim neden bu işi Kişiselliğe döktünüz onu halen anlamış değilim ayrıca bunu özel mesaj yoluyla da halletmenin hiçbir anlamı yok bana göre ve şunu da asla unutmayın Sayın SublimPrince, herşeyi açık ve forum üzerinde halletme taraftarıyım ve ortada Kişisel bir sorunun olmadığını da düşünüyorum sadece Sayın Fraternis'in yaptığı açıklamalar beni biraz kızdırdı ve bunun cevabını almak da benim en doğal hakkım ki  olaya beni dahil eden kendisi ve eğer bu sorunu büyütüyorsam demekki çok fazla sinirlenmişim,
Ve çok tuhaftır ki iki konuyu birbirine karıştırdığım için olayı kapanmış sanıyordum_
Ben gene de ''Susma Hakkı''nı bana verebilecek cevabı olmadığı için kullandığını düşünüyorum eğer aksi bir durum olursa ki olacaktır belki de o zaman Sayın Fraternis ortaya çıksın da kendisini haklı çıkartacak bir sebep bulsun bakalım o zaman herşey daha rahat açıklığa kavuşur bilmem anlatabiliyor muyum????
SAYGILARIMLA!....   

Temmuz 13, 2007, 09:21:44 öö
Yanıtla #178

Mademki yanlış bir anlama var o zaman ortaya çıksın da bu durumu düzeltsin aksi takirde bu konunun uzaması da benim canımı çok sıkacaktır ve söylediğiniz gibi Sayın SublimePrince ortam hakikaten çok gerilecektir ve olayı büyütme meselesine gelince bu olayı çözümlemediğim sürece içim rahat etmeyecek ve şu bilin ki Sayın Fratersin açıklaması gelene kadar da bu şekilde devam edecektir_
KURAL'ım gereği_
SAYGILARIMLA!....

Temmuz 13, 2007, 05:09:05 ös
Yanıtla #179
  • Ziyaretçi

Ya tamam tamam şimdi anladım birini 666 konulu yazıya yazmışım diğerini de buraya yazmışım hay Allah, çok afedersiniz bugünlerde kafamda başka şeyler dönüyor da ben ikisini birbirine karıştırmışım neyse Sayın SublimePrince, tavsiyeniz çok güzel tutmaya çalışacam ama gelgelelim neden bu işi Kişiselliğe döktünüz onu halen anlamış değilim ayrıca bunu özel mesaj yoluyla da halletmenin hiçbir anlamı yok bana göre ve şunu da asla unutmayın Sayın SublimPrince, herşeyi açık ve forum üzerinde halletme taraftarıyım ve ortada Kişisel bir sorunun olmadığını da düşünüyorum sadece Sayın Fraternis'in yaptığı açıklamalar beni biraz kızdırdı ve bunun cevabını almak da benim en doğal hakkım ki  olaya beni dahil eden kendisi ve eğer bu sorunu büyütüyorsam demekki çok fazla sinirlenmişim,
Ve çok tuhaftır ki iki konuyu birbirine karıştırdığım için olayı kapanmış sanıyordum_
Ben gene de ''Susma Hakkı''nı bana verebilecek cevabı olmadığı için kullandığını düşünüyorum eğer aksi bir durum olursa ki olacaktır belki de o zaman Sayın Fraternis ortaya çıksın da kendisini haklı çıkartacak bir sebep bulsun bakalım o zaman herşey daha rahat açıklığa kavuşur bilmem anlatabiliyor muyum????
SAYGILARIMLA!....   
Isi neden kisisellige doktugumun cevabini zaten siz kendi mesajinizda "Sayın Fraternis'in yaptığı açıklamalar beni biraz kızdırdı ve bunun cevabını almak da benim en doğal hakkım ki  olaya beni dahil eden kendisi ve eğer bu sorunu büyütüyorsam demekki çok fazla sinirlenmişim" diyerek aciklamissiniz zaten. Eger sinirlendiginiz bir konuyu, mesaji ozel yerine burada tarttisirsaniz;
1-Topic amacindan sapar
2-Eger cevap verilmez ise daha cok sinirlenirsiniz
3-Verilen cevabi begenmez, sinirlenirseniz, karsi cevap yazarsiniz
4-2 ve 3 uncu maddelerden dolayi topic amacindan sapar, ve gerginlik olur.

Amacim sizi "uyarmaK' degil tavsiyede bulunmakti.

Ayrica kuralINIZ geregi olmamasini rica ediyorum, zira forumun da belli kurallari var, ve bunlarin disina cikilmamasi gerekiyor. KISISEL sorunlarinizla ilgili cevaplarinizi ozel ortamda ararsaniz cok daha faydali olacaktir.

Sevgiler, saygilar.
« Son Düzenleme: Temmuz 13, 2007, 05:10:37 ös Gönderen: SublimePrince »