Masonlar.org - Harici Forumu

Gönderen Konu: DAVİNCİ ŞİFRESİ  (Okunma sayısı 90426 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Temmuz 13, 2007, 05:12:31 ös
Yanıtla #180
  • Ziyaretçi

Alıntı
1-Topic amacindan sapar
2-Eger cevap verilmez ise daha cok sinirlenirsiniz
3-Verilen cevabi begenmez, sinirlenirseniz, karsi cevap yazarsiniz
4-2 ve 3 uncu maddelerden dolayi topic amacindan sapar, ve gerginlik olur.

Çok güzel açıklama  :) :D

Temmuz 14, 2007, 12:55:30 öö
Yanıtla #181
  • Uzman Uye

nedense kimse şifreleri çözememiş  ???

Temmuz 16, 2007, 03:47:02 ös
Yanıtla #182

İyi de konuyu ben büyütmüyorum ki bakın benim istediğim sadece Sayın Fraternis'in ortaya çıkıp bana yanlış bir anlaşılma olduğunu söylemesi gerektiğidir_
Haksız mıyım?
הדבר היחיד לשמור על אנשים בחיים הוא אהבה וכבוד

Aimer et être aimé c’est sentir le soleil des deux cotés.

«Ոսկե Տարիքը - Փոթորիկները, չի կարող կանխել մարդիկ սիրում են ծովը.

Temmuz 16, 2007, 03:59:04 ös
Yanıtla #183

Beni çileden çıkaran şey de şu ve bunu bizzat kendilerine söylicektim ama görüyorum ki henüz ortalarda yok ve uluorta söylemeye karar verdim;
Bakın Sayın Fraternis bu forumda herkes tarafından sevilmek zorunda olmadığımın gayet bilincindeyim ve beni çok fazlasıyla sinirlerimi bozan şey ise yazılarımı yazmam ya da yazmamam için neden Sizi tanımam gerektiğidir_
Bakın tekrarlıyorum kişiselliğimle alakalı olmayan bir durum Sayın SublimePrince, kimsenin hakkımda olumlu düşünmesi için hiçkimseyi zorlamam ama burada benim açımdan çok büyük bir sorun var ve bu sorunun Sayın Fraternis tarafından düzeltilmesini RİCA EDİYORUM_
Belki Sizlere göre hiçbir sakınca yok ama yazılarıma dayanan bir durum olduğu zaman kendimce bir sorun var demektir,
Gayet iyi anlaşıldım mı?
SAYGILARIMLA!....

Temmuz 16, 2007, 04:29:55 ös
Yanıtla #184
  • Ziyaretçi

Sevgili Sevil... Hala ben buyutmuyorum diyorsunuz ama konu kapanmis ustunden gunler gecmis hala siz kurcaliyorsunuz. Gorunuse gore Sn. Fraternis bu sure icindee foruma da girmemis, baska konulara da yazi yazmamis. Dedigim gibi OZEL mesaj ile sorarsaniz kendisine, girdigi zaman cevap verecektir.

Bence siz elestirileri COK kisiel aliyorsunuz. Yazilarima dayanan sorun olunca kendinizce sorun olmasi demek sadece sizin icin gecerli olabilir, fakat genel gecer dunya icin gecerli bir savunma degildir. Boyle olsa idi her hata yapmis, bir seyi yanlis yorumlamis yazar, gazeteci, forum uyesi vs. kendinde bir sorun arardi.

Sevgiler, Saygilar.

Temmuz 16, 2007, 04:43:59 ös
Yanıtla #185

Sayın SublimePirince, sanırım bu konu üzerindeki ısrarlı tavrımı açıklığa kavuşturduğum sürece yanlış anlaşılma devam edecektir, bende diyorum ki bu konunun özel mesaj yoluyla değil açık ve net olarak forum üzerinde aydınlatılması gerekmektedir_
Tamam bir yanlışımı düzeltiyorum, bana göre çok çok büyük bir sorun teşkil ediyor ve damarıma basıldığı için de bunun nedeni konusunda da konuşmak zorunda değilim bu 1_
İkincisi benim diğer insanların fikirleri ya da dünya açısından herhangi bir düşüncem yokki ben bana ait zararlı birşey gördüm ve uyardım bu yanlışlık her halukarda düzeltilecektir_
Üçünsüne gelince Sayın SublimePirince, bu konular öyle ya da böyle hafife alınacak konular değildir bana göre ve lütfen Siz de benim yazılarımdan yanlış anlamaya yönelik çıkartmalar yapmayın_

Pekala;

Sayın Fraternis, benimle ilgili olarak yaptığı açıklamada bir yanlış anlaşılma olduğunu kabul etmiştir_

KONU KAPANMIŞTIR_

SAYGILARIMLA!......   
« Son Düzenleme: Temmuz 16, 2007, 04:45:37 ös Gönderen: SEVİL »

Temmuz 16, 2007, 05:06:06 ös
Yanıtla #186
  • Ziyaretçi

Sn. Sevil... Konumuzun Da Vinci sifresi oldugunu saniyorum unutuyorsunuz :)
Lutfen yazilariniza yapilan elestirileri KISISEL olarak almayiniz. Daha once de tartisildigi gibi, herkes sizin goruslerinize katilmak zorunda diye bir kaide yoktur. Eger "Ya goruslerime katilinmaz, ya beni elestirirlerse" gibi bir tasaniz var ise, fikirlerinizi halka acik bir yere degil, sizi anlayabilecegini dusundugunuz kisilere ozel olarak atiniz. Zira su anda forumdaki cogu kisinin dunya gorusu sizinkinden farkli, ve siz ruhani konulardan bahsettiginiz icin, farkli dusunceler ortaya cikacaktir.

Ucuncu maddeye degineyim, Olayda "HAFIFE" alma diye bir sey yoktur. Ben sadece tavsiye verdim. Yazdiklariniza yapilan elestirileri KISILIGINIZE yapilan elestiri olarak gormenizin yanlis olacagini soyledim. Burada bir hafife alma degil, aksine soylediklerine deger verip, okuyup br yorum yapma vardir. Siz nasil algilamak isterseniz algilamakta serbestsiniz Sn. Sevil.

Sevgiler, saygilar.

Temmuz 17, 2007, 08:38:02 öö
Yanıtla #187

Anlıyorum_
SAYGILARIMLA!...

Ocak 27, 2008, 06:55:45 ös
Yanıtla #188
  • Ziyaretçi

Burada ne olmuş böyle? 13 sayfa yazılmış ama birşey anlamadım. Sanırım DaVinci şifresini kimse çözememiş, iyice karışmış :) Çok güzel bir kitaptı fakat filmi kitaba çokta bağlı kalmamış. Ama buradaki şifre farklı öyle mi??

Mart 06, 2008, 11:57:23 ös
Yanıtla #189
  • Ziyaretçi

Okuduktan sonra tipki sevgili blossom gibi ''burada ne olmus boyle'' dedim :D Bence de kitap bir hayli guzel di.Genel olarak sifre anlaminda ise bazi tablolarda ozellikle son aksam yemegi tablosunda dijital ortamla yapilan calismalarda resmin orjinalinde  belirli olmayan figurler karakterler ve Hz.İsa nin yaninda kucaginda bebek olan bir kadin goruntusu ortaya cikartilmis,
  İlginc geliyor fakat bu gercekten asil sifre midir dye soruyorum kendime zira  Da Vinci sifreyi saklarken bu kadar dijital dusunmemistir diyorum :D