Eklemek istediğim birşey daha var, öne sürdüğüm bu çok önemli gerçeklerin yaşamımdan daha değerli olduğunu daha önceki yazılarımda belirtmiştim, ve bu konu hakkında tartışma yapmaktan geri kalmadığım gibi savunduğum bu gerçeklerin sonuna kadar savunucusuyum_
İsa'nın Tanrı'nın Oğlu olduğuna herkes inanmayabilir, bu onların elinde olan birşey değildir, bunu hakeden kişilerce Tanrı'nın Oğlu olduğu kabullenir_
İman derecesine bağlı olarak Tanrı_İnsan İlişkisini ortaya çıkardım, Dini Kitap'larda bahsı geçen konuların yönleri farklıdır, her insanın farklı algılayışları bulunmaktadır, burada Tanrı, benimle konuştu dersem hepiniz benim bir ruh hastası olduğumu düşünür ve kendi kendime uydurduğumu sanırsınız, Geçmişte yeryüzüne gelen Peygamberlere de öyle davranmadık mı bizler İnsanoğlu olarak Tanrı'mızdan gelen herşeyi ilk başta yadırgadık daha sonra ise mucizevi olayları gördüğümüz zaman inandık peki burada Gerçek İman nerede kalıyor, Tanrı bize Kendisi'ni gösterdiği zaman mı O'na inanıp tapınacağız, yoksa hepimizin bir aklı fikri vardır bu akılla O'nu araştırıp yaptıklarını, amaçlarını, planlarını, yöntemlerini ve Kuralları'nı öğrenme zahmetine girerek mi Tanrı'yı bulurduk_
Herşeyi şimdiye dek Tanrı'dan bekledik, O'nun bizim inanmamızı sağlaması için birtakım Mucizevi olaylar gerçekleştirmesi halinde inancımızı sağladık ama şunu unutmayın burada İman'nın anlamını kaybetmemek için önemli olan Mucizevi olayları görmeden yüreğimizde Tanrı Sevgi'siyle hareket etmeyi öğrenmeliyiz aksi taktirde tohumların yol kenarına düşerek kuşların gelip yemesiyle beraber yüreğimizdeki İman Gücü'nü kaybederiz_
Nasıralı İsa Mesih, birçok Mucizevi Olay gerçekleştirmesine karşın hele hele Bedenen gerçekleştirilen Ölümden Diriliş olayına rağmen çoğumuz halen inanmıyoruz ya da inanamıyoruz, daha önce de belirttiğim gibi İMAN herkese eşit olarak verilmemiştir, sadece O'nu hakedenlere bir şans niteliğinde verildiğini düşünüyorum_
Eğer ani bir çıkış yaptıysan Sayın skullG dışında bütün arkadaşlarımdan ve Saygıdeğer Site Yöneticilerinden çok çok özür diliyorum_
SAYGILARIMLA