Bu Anunnaki teorilerini yani hem sizin izlediğiniz videodaki referans alınan iddia hem en çok yaygın olan iddia olan uzaylı tanrılar konusunu üç-iki yıl önce Okültist olduğunu söyleyen insanlarla dolu, üyelerinden dolayı emekli sandığını andıran bir gruba alınmıştım. Grupta herkes bu tip konuların derinlemesine açıklama yapıyor, Türkiye'de bu tip konularda seminer veren Göktürk Ramu yada İzmir'de çok sayıda üye ile buluşup bilgi aktaran grubun sahibi Levent bey vardı. Üzülerek söylemem gereklidir ki bu iddialarda yer alan yazıtlar, olaylar işte zar atılarak göğün, yerin paylaşımı olsun gerek ak sakallı Galzu olsun bu tip uçuk şeyleri not edindim ve bir gün Galzu olayını ülkemizin sayılı Sümerologlarından olan sayın Veysel Donbaz hocamıza internet üzerinden iletişim kurarak sordum. Yanıtı "Yok böyle bir şey" oldu ve biraz daha araştırmayla bu iddiayı devam ettirenlerin tavsiye ettiği Zecheria Sitchin'in pek çok yabancı Sümerolog tarafından yalanlandırıldığını ve ortada komplo teorisini andıran kurguya kanıp-kandırıp para kazanan insanların olduğunu öğrenmem zor olmadı. O yüzden bu tip iddialarda biraz kaynaklara dikkat etmekte fayda olacağını öneririm sayın Alşah...
Saygı ve sevgilerimle barış sizlerle olsun.