Sayın agnusdei,
Sizin uzun yorum yazmanız için arada tetiklemek gerekiyor.
Sizi kırdıysam ben özür dilerim.
Sigara evet kullanıyorum. Amerika'dan gelen bir zippo var. Altında da standart kabartma yazılar var, öyle şifreler vs. yazmıyor. Çakmağın altında T.C A10 yazıyor. Tokai
Ayakkabılarımın altında da sadece numarası ve marka logoları var. Bu logoları bilmeyen yok. Bu adamlar kendi değerlerinin olduğu simgeleri bizim ayağımızın altına koyacak kadar hizmetkâr işte
Size diyorum onlar bize hizmet ediyorlar diye inanmıyorsunuz.
Kullandığım telefonun neresine bakmam gerekiyor? Nokia'nın son telefonu ama 5 kuruş etmiyor. Amerika'daki echelon adında bir sistem tarafından dinlendiğimizi de biliyorum. Ama tek tek insanları dinlemeleri mümkün değil. Personelleri kafayı yerlerdi, megaloman paranoyak tarzı tip olurlardı.
Kullandığım notebook üzerinde nvidia logosu var. Logo bildiğiniz üzere bir gözden oluşuyor. Ne garip ki ayakkabı mevzusunda olduğu gibi, bu logonun olduğu notebook lar diğerlerine göre daha kaliteli oluyor. Hala mı inkar edenlerdensiniz? Bu adamlar bize hizmet ediyor.. Mucize mi bekliyorsunuz.
Türkiye'de yaşıyorum. TV kültürüm gerçekten yok. Twitter da herkesten önce ve özünde haberleri takip edebiliyorken haber izlemek saçmalık.
En az sizin kadar siyasi kitap okudum, belgeseller izledim, siyasi örgütleri uzaktan ama aslında çok yakından fikirlerini tanıma fırsatım oldu. Hepsi gereksiz işler.
Siyaset herkes için değildir. İnsanlar kendi varlıkları ile yaşamalıdır. Fakat bu ülkede yaşayan insanların %70 i siyasetçi ve ekonomist geçiniyor. Toplumlar, çağın gerektirdiği olarak düşündüğü ama özün de saçma şeylere itimat gösteriyor. Oyalanıyorlar işte. Sonra yok amerika, yok israil.. yok illuminati, havistock ıvır zıvır...
Sen hayatına bak arkadaş! Hayatını anlamlı kıl! Olmuyorsa olması için çabala. Hiç olmuyorsa bir kez olsun içtenlikle olmuyor be! demeyi bil. Bunu diyebilirsen zaten bu cesaret ile göremediklerini görmeye başlarsın. Kendine dürüst olduğun da bencil olmadan sadece kendi doğru fikirlerin ile hareket ettiğinde göreceksin ki sırtında taşıdığın tuğlalar kendiliğinden yere düşecekler. Kendine güvenerek yaşamanın güzelliğini tadacaksın.
Kibirden kurtulacaksın.
Size başımdan geçen bir hikayeyi anlatayım.
David rockefeller geçen aradı beni, kuzguncuğa gel ismet baba da rakı içelim diye.. olmaz dedim. önce pis ellerini insanların sırtından çekmesini öğren önce adam ol david dedim kızdım bağırdım. aradan 15 dk sonra koç aradı, usta kusura bakma dedi, bizim amirin bu dönemler morali bozuk, ölümden çok korkuyor ıvır zıvır... dedim koç a koç gibi adamsın. yüzünde nur var. ne işin var böyle adamlarla.. beni onlar var etti demez mi.. yazıklar olsun baban duysa bu sözleri üzülürdü diyerek bide ona fırçayı kaydım.. bunun ardından da rothschild gillerden david aradı.. gel panpa reina, sortie eğlenceye akalım bu gece dedi.. aklınca sarhoş olucam da ökfem dinecek sanıyor.. neyse iyi takılalım dedim, gece bu çok içti e tabi kustu.. ben yerli viskimiz sivas regalden başka birşey içmedim.. aldım kızları çıkarken dedim ki buna sen kendini yönetemiyorsun david dünyayı nasıl yöneteceksin.. sen ancak bizim kölemiz olursun dedim.. haklısın abi dedi.. ben çıkarken ingiliz kraliçesinin torunu harry içeri giriyordu.. onunda ayağı kaydı yere düştü.. güldük geçtik.. gülme komşuna gelir başına barbar os dedi.. ona da bre çiyan sen kimsin ki benim komşum olacaksın iki yüzlü zibidi diye çıkıştım.. senden değil prens çokoprens bile olmaz dedim.. rezil bir halde mekana girmeden geri döndü..
Öyle geçti işte o gün.. diyeceğim o ki, dünyayı yönetiyor diye insanları fazla kale almayın. İnsanları bu kadar gözünüzde büyütmeyin. Hepsinin canı bir kurşuna bakar.
Ölümün olduğu yerde daha ciddi ne olabilir ki?