Sayın Masor1976
Mevcut yandaş medyanın gazına gelmeyin diye sizi daha önce uyardığımı hatırlar gibiyimmm.Devlet yönetmek nasıl bir gazetecinin işi değilse yada bir gazeteci gibi yönetilmesse Bir belediye başkanı gibide devlet yönetilemez.
1-Komşularla sıfır sorun... Komşularla sıfır sorunumuz mu var ?şu anda(savaş çıksa amerikandan yardım gelse diye bekliyeceğiz oda yardım etmek isterse tabii)Neden ortadoğu eş başkanı R:T:E yüzünden eş başkanlık statüsunu ben hala anlayabilmiş değilim proje senin dei.l hayal senin deil.Projenin uygulamasında görevin var.Eşbaşkansın buna düpedüz piyonluk denir.
2-Türkiye en ileri seviyede muaasır medeniyetler seviyesine yükselecek.... R.T.E'nin sözü ben Türkiyenin dış borcu yükselmesinden başka birsey göremiyorum.Sayın Arais haksızlık ediyorusuz 8 senede çok sey değişiti değişenler (sağlık sistemi,eğitim sistemi,ihale sistemi,yollar,bide teknolojik gelişmelere ayak uydurmak için e devlet sistemi )Sağlık sisteminin uyguladıkları şekilde devam ederse,20 sene içinde göçeçiğini daha bu sene gördüler ve eski sisteme geri döndüler ne zaman mı ? Ustalık dönemlerinde...
Çırakken bundan iyidi.
Eğitim sistemi: arapça ilköğretimde seçmeli ders oluyormuş.Diyanete işlerine ayrıdığın para eğitim bakanlığına ayırdığın paranın iki katı bütçede kuran kursu haddi hesabı yok.(karşı değilim kuran kurslarına)ama benim ödediğim vergide doğru işlerde kullanılsın isterim.(e kuran öğrenmek doğru bir iş değil mi doğru bir iş fakat yeri okul değil.Bunun için okullar var ama )özgürlük dedi. demokrasi dedi.Kendine yapılan en ufak bir eleştiriye bile tahamüllü yok.Ya o gazateye vergi cezası yazdırıyor.Ya da kariaturunu çizen kişiye mahkeme yolu gözüküyor(Bu nasıl özgürlük nasıl demokrasi ? Sayın Baykal Merhum Başbakanızmız Sayın Adnan Menderes'in boğazına yapısabiliyor konuşabiliyor. Yumurta atan gençler hapiste,Açım diye bağıran çiftçi R.T.E geleceği zaman göz altında).Sayın Süleyman Demirel hakkında neler yaptılar.Ağzını açıp hiçbir şey koskoca acı dolu siyaset hayatında bundan nemalanmayı bile düşünmedi.Partisimi kapanmadı, arkadaşlarımı asılmadı, aapılan aşağılıyıcı hakaretler karikatürlerin hatti hesabı yok. Hapse mi girmedi Sayın Süleyman Demirel' sorduğunuz da Nasıl katlandınız bu kadar olaya?" Demokrasinin türkiyede gelişmesi için elimizden geleni yaptık der."
3-Gömleğimizi değiştirdik,kefenimizi giydik.Demokrasiyi bunların öğrenmesi için daha kırk fırın ekmek yemeleri lazım.Demokrasi üstün kişinin ,güç kişinin az olanı ezmeside deildir, kesinlikle!! Türkiyede ki uygulama son 10 senedir böyle olsa da tükiyede ki olay ne biliyormusuz ? Gün olur devran döner,hesap döner ,sap döner, keser döner.
4- Senelerdir;Mağdur edebiyatı Bülent ARINÇ ve ikisi ağlayan Kaşarlar.Ötekide mercimek oturduğu koltuğun hakkını vermekten bile acizler.İyi bir defa hapse girdi sayın R.T.E bu ülkede hapiste yatmış olan milyonlarca kişi var.Senelerdir halkın dini duygularını, gelecek duygularını ,sağlıkla ilgili duygularını, sömür allah sömür,Makyaj yollara milyar dolarlar harcadılar.Harcadıkları para ile dünyanın en modern demiryolu tesisleri yapılıyordu biliyormusunuz ? Amerika avrupa ve türkiye demir yolları ağlarına, söyle bir bakın allah aşkına daha sonra ise kara yolları ağlarına, internet te var.Bide türkiyenin ki ile karşılastırın.75 senelik Cumhuriyet tarihini görmezden geldiler.Kendilerini yetiştiren hocalarına saygı göstermediler.Çıkarlarını nasıl ise ona göre davrandılar.Evet bir çok ilki başardılar,ama ilk rekorlarını borçlanmada kırdılar kimsenin haberi yok.Muhalefet yapan herkesi ileri de tehlike olabiliecek herkesi teker teker susturdular.Fundamantalist bir başbakan olsun oda lazım tamam ülke bir kesme ait değil sonuçta herkes yönetimde olacak.Ama şu cümleye dikkat edin ""Oy için gerekirse papaz kıyafeti bile giyerimmm."" ""Oğlumun gemiçiği varsa nolmuş !!!"" "" Pırlanta şirketleri hisse vermiş biz istemedik ki ?"" ""Bizim Çalık grubuna düşünüyoruz orayı.""(damadı olur)Saltanat geri geldi.Albayrak grubu Sabah gazetesini satın alsın dıye bir gecede kredi çıkarttılar (fahiş bir rakam rakamı hatırlayamadığım için yazmadım).Ülke yavaş,yavaş pay ediliyor.Müslüman, müslüman olmayan laik,anti laik etniksel açından kutuplaştırılmayan kesim kalmadı neden böl parçala yönet.Zaman zaman da o ayırdığı grublara iki sesleniş hadi bakalımm.Açılımlar yahu onlardan bahsediyorum.Seçim zamanı o grublara iki gaz tamam.......
--Mavi marmarada 9 şehit hala bi sonuç yok.Davos ta atıyordu tutuyordu.Yatsın kalksın 250 milyar dolar ihracatı var.Israil'ın Türkiye'ye onun hatrına kimse ses çıkarmıyor.Gerçekler ortada Sayın Masor1976 daha neler dökerim size de şimdilik yeter bu kadar.Sizden son ricam hükümetin borçlar dengesine bakın yanlız gazetelerin söylediği deil gerçek rakamlar bunlar işine geldiği gibi söylüyor herşeyi ;iç borç, dış borç, ileri vadeli borç,yakın vadeli borç ve cari açık gibi etmenlere bakın, ülkenin ithalat ve ihracat rakamlarına bakın eldeğiştiren şirketlere bakın kimler almış.Hükümet te iyi niyetli çalışkan bakanlar olmasına rağmen liderlerin tutarsız ve çıkarçı oluşları su götürmez bi gerçek.Hala deneme yanılma yolu ile hareket ediyolar.Acaba yedirebilimiyizz.Hangi sosyolog tan akıl alıyolarsa sizin dediğiniz şu tavistock vardıya başbakan da emin olun faydalanıyor çalışmalarından.Laf uzadı yine
Saygılarımla