Bakın burada mesajlarında sadece artniyet aranan benim. Sizde son zamanlarda gayet değiştiniz.(yada aynı idiniz) neyse Gölge rumuzlu üye gibi bende üyeliğimin iptalini istiyorum. İstenmediğimin farkındayım devamlı bana geçmişte atılmıştınız, şunu yapmıştın, bunu yapmıştın naralarınızında farkındayım en iyisi üyeliğimin iptali. Ayrıca sitede amacından saptı ve en ufak bir tartışmada alakası olmamasına(hiçbir küfür, hakaret vs.) rağmen müdahale ediliyor. Aslında bu tür şeyler ortamı dahada geriyor. Ben gidersem sanırım daha iyi olacak. Yinede burada olduğum süre içinde genelde iyi vakit geçirdim. Emeği geçenlere teşekkür ederim. Esenlikler, başarılar...
Size de esenlikler ve basarilar.
Fakat gider ayak hala bir kendinizi ovme, bizlere itham yapma cabasi sezdim, ona bir aciklama getireyim.
Diyorsunuz ki "sunu yapmistiniz bunu yapmistiniz naralarinizin farkindayim"
Bunu hala soyleyebiliyor olmaniz hakikaten uzucu

Benim bunu soyluyor olmamin sebebi uzucu, dahada uzucu olan sizin bunun farkinda olup ayni tas ayni hamam devam ediyor, ve hic oz elestiri yapmiyor olmaniz. Sizin yapmaniz gereken elestiriyi de ben yapinca, kendinizi istenmeyen onemli adam ilan edip Golge adli uye ile ilgili bir basligi bile kendinize cevirmekte hic sakinca gormuyorsunuz.

Neyse nasilsa artik siteye girmeyecekmissiniz, bu mesaji da size baskalari iletir artik