Vatikan ile olan bağlantısı, hazineler, inciller hepsi hedef saptırma için..
ABD'li bilim adamları ve bir Türk araştırmacı ile birlikte konuyla alakalı 2 sene önce bir bilgilendirme videosu atmışlardı Youtube'a ve tahmin edin ne oldu?
24 saat dolmadan kaldırıldı.
Ondan bahsetmeden önce sizlerin fikrini almak istiyorum, konuya kendi fikirlerini mason üyelerde eklerlerse ayrıca mutlu olacağım;
Bölgede kazı yapılmadan önce o meşhur kırmızı evin civarında bulunan evlerde TV'ler, uydu alıcıları ara ara bozulur hatta yananları da olmuştur.
İnanılmaz seviyede Elektro Manyetik Patlamalar(EMP) meydana gelir ve bir süre sonra atom enerjisi kurumundan yetkililer gelerek ölçümler yaparlar.
Kırmızı evin civarında ölçülen radyasyon miktarı normalin 300 katı civarındadır.
Devreye Milli İstihbarat Teşkilatı girer ve çatılara bordo bereliler yerleştirilir.
ABD'den 5 özel bilim adamı gelir, radyoaktif kıyafet giyerek kazı alanına inerler..
Kazı alanında bulunan şeyden bahsetmeden önce bunu okuyan her üyeden kendi fikirlerini duymak isterim yalnız hazinedir, incildir vs. hedef saptırmalara hiç girmezsek daha verimli konuşabiliriz..
Dediğim gibi normalin 300 katı radyasyon, istihbarat teşkilatları, özel kuvvetler, maksimum gizlilik(millet vekillerini kazı alanına almayacak şekilde bir gizlilik) gibi etmenleri göz önünde bulundurduğunuzda incilmiş, hazineymiş vs. hepsinin safsata ve hedef saptırma olduğunu fark edeceksiniz..
Ayrıca kazıda bulunan "şey(ler)in" ne olduğunu bir çok mason birey bilmektedir ki ben kendi çevremden bunu biliyorum ancak umarım konuyla alakalı konuşmalarında, fikir beyan etmelerinde bir sıkıntı olmaz..