sn.mason
Ben bu başlığı görmeden bu konudaki kendi sıkıntımı anlatmaya çalıştım lakin kimi olaya farklı baktı kimi anlamaya bile uğraşmadı .Benim açtığım konuda yazıda yazmasam beğendim -beğenmedim köşem farem tarafından ısrarla çizittiriliyor.Bir katılımcı aslında benimde ifade etmeye uğraştığım konuyu net yazmış yazıyı beğeniyorsan nedeni ile beğenmiyorsanda polemik yapmadan nedeni ile yazmadan çizittirilmeyecek duruma gelse beğenilen yada beğenilmeyen yazı yazan arkadaş hem kendini anlayabilecek nerede hata yaptım yada anlattığım konu bu kadar doğrumu filtre edebilsin.
Bu şekilde iş benimki gibi kişiselleşiyor anlamı kaçıyor.Problem burada kişinin kendisini bilmesi bu forumda ben şahsen artık net olarak şuna inanıyorum benim faremde dahil kendini ifade etmekten aciz problemli insanlar var bu işi açıkça yapamadıklarından bu şekilde insanları aşağı çekmeye çalışıp sanki arkadan vurmaktan zevk alıyor gibi davranıyorlar.Bu insanlara bu şekilde bu forumda kendilerini geliştirmeleri için bir yararı olduğunu sanmıyorum.
saygılarımla