Ben almayayım komutanım
Askerdeki kardeşime silah vermişler. Annemin ilk tepkisini aynen aktarıyorum: "Götür çabuk ver onu, komutanına da annem kızdı ben bu silahı alamayacağım de'"
Dalgalar durulunca
Alkolün kanda yeterli (!) miktarda olduğu bir gece MSN açılır ve ''içtim yine dalgalanıyorum ben'' yazılır. Ertesi sabah aldığınız maille kendinize gelirsiniz: ''Orada dalgalar durulunca sen beni bir ara. BABAN''
Çaylar demli olsun
Geçenlerde köyde komşunun evinin önünden geçiyordum. Yaşlı amca hanımına şöyle dedi: "Hanım suyu ısıt; olursa olur olmazsa çay demleriz." Hala gülmekteyim.
Keşke
Cumhurbaşkanı seçildi. Haberlerde yeni cumhurbaşkanının hayat hikayesini verirlerken, küçükken gazoz satmaya çalıştığı, başarılı olamayınca da ailesinin onu okuttuğunu söylediler. Bilseydim kasa kasa almaz mıydım!!
Hayat Beni Yor-muş
Bu sabah, banyonun lambası yanmayınca elektrikler kesik zannedip yarım saat gelmesini bekledim. Beklerken de canım sıkılmasın diye televizyon seyrettim!
Hayatımın Erkeği
Hayatımda bir öyle bir erkek var ki... Her zaman beni sevdiğini söylüyor, beni iltifatlara boğuyor, bensiz bir an bile geçirmek istemiyor, yaptığım her şeyi beğeniyor, bana hep beğeniyle bakıyor, her zaman beni küçük sürprizleriyle şaşırtıyor. Nereden mi buldum böyle erkeği? Bizzat kendim doğurdum...
Beni Seviyor
Uzun zamandır iş bulamadığım için sevgilimin annesine yakınıyordum. "X bankasına başvur, orada bir sürü salak kız çalışıyor" dedi. Beni seviyor biliyorum bunu hissedebiliyorum.
Ramazan geldi
Her zaman canım, aşkım diyen kocacığım Ramazan geleli beri, orucu bozulmasın diye bana ''kanka'' diyor ya...
Jest dediğin böyle olur...
Büyük bir alkış da başbakan geç kaldığı için ezanı beş dakika geç okuyup, başbakana jest (!) yapan imama gelsin lütfen...
Aids' in açılımı!!!
Lisedeki Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenimiz Aids' in açılımını yapıyor: (A)llaha (İ)syaneden (D)eyyusların (S)onu... Şimdi bu hoca magmaya da gönderilemez ki; konsepte ters
Çelişmeyelim
Birkaç aydır Türkiye'de olduğu için dilimizi çat pat öğrenmeye başlayan Amerikalı mühendis, notları yazdığı kaleme bakarak alaycı bir ifadeyle soruyor: "Tükendiği halde, buna tükenmez kalem demeniz çelişki değil mi?" Karşı masada oturan asistandan anında cevap geliyor: "Olabilir, ama zararsız bir çelişki. Yani, sizinkilerin Irak'a barış ve demokrasi getirme harekatı ile kıyaslarsak..." Mühendis, ezikliğini bastırmaya çalışıyor; ben asistanı alnından öpme arzumu...