Saygı Değer Üyeler, Değerli Kardeşlerim.
Sevgili Büyüğümüz Sayın ADAM'ın Dediklerini Okudum. Çok ta Güzel Bir Konu, Diğerleri Gibi;
Sayın ADAM, ADAM Olmak Zor İş;
Kendi Bakış Açıma Göre; Kafamda Yorumlayarak, Aşağıda Gene Kendimce Bir Şeyler Katarak Yazıyorum.
Genel de; Ben Bir Konuya Yorum Yaptığım da, Yaptığım Yorumun Konu İle İlgili Alakası Sorgulanıyor.
Lakin Ben Konulara Kendimce Alakalı Gördüklerimi Yazıyorum.
Nitekim Herkesin Bakış Açısı da Farklı Olabilir.
Ben Bir Deist'im ve Bütün Dinlerin;
Kültürlere ve O Anki Kavimlere Yönelik Toplum Kurallarını Düzenleyen Temel Öğretiler Üzerine Olduğunu Düşünüyorum.
Günümüz Şartların da Arayan ve Sorgulayan Herkesin, Işığa Ulaşabileceğine ve Dinlere İhtiyacı Olmadığına İnanıyorum.
Kapıyı Çalmayı Bilmek ve Kapıyı Çaldığın da O Kapının Açıldığını Görmek İnsanı Işığa Ulaştıracaktır.
Ben; Beni Bir Yaratıcının Yarattığına ve Yaradana İsim Takılmaması Gerektiğine İnanıyorum.
Çünkü İnancıma Göre; Her Şeyi Yaratan Odur ve Beni Yaratan Bir Varlığa İsim Takamam.
Ben Ruh'un Önceki Zamanlarda da Yaşadığına İnanıyorum ve Enerji ile Aktarıldığına.
Çünkü Dejavu Haline ve Flashback Kavramına Bizzat ve Sürekli Şahit Oluyorum.
Bilimsel Anlamda Açıklayacak Olursam;
("C, H, O, N") ("Hissedilebilir Denklemlerinden Oluşan İsimleri; Toprak, Su, Ateş ve Havadır.")
Vücut, Doğa ve Dünya; Karbon, Hidrojen, Oksijen ve Azot Denklemini Kuramazsa Yaşayamaz.
İnsan Higgs bozonu, Nötron, Proton, Atom ve Diğer Elementlerin Bileşiminden Oluşmuştur.
Bu 4 Temel Farklı Kombinler de Diğer Elementler ile Bize Hayat Verirler.
NOT: Kıyamet ile İlgili Kehanetler de Hep Bu Döngüde ki Elementlerin Oluşturduklarına Yöneliktir...
Döngüyü Bozacak, Harici veya Dahili Herhangi Bir Etken Yaşamın Sonu Olabilir.
Elementler Enerji Üzerine Bir Döngü Sağlar.
Bu Döngü İçerisinde Oluşan Enerji Doğada Bulunan Açıkta Olan Diğer Enerji Sarmalları ile İletişimdedir.
Vücut, Doğa ve Evren Büyük Bir Sarmalda Enerji Kümeleri Üzerine Kurulu Olarak Hareket Eden Bir Döngü dedir.
Yani Bu Durum da Bizler;
Yaşayan veya Yaşamayan, Havada Serbestçe Dolaşan Enerji Sarmalları Sayesinde,
İsteyerek Yada İstemeyerek de Olsa Sürekli Bir Veri Akışı İçerisinde Yaşıyoruz.
("İlham, Vahiy, Lamba, Fikir")
Muazzam Bir Düzen Üzerine Kurulmuş, Çok Sağlam Denklemler Üzerinde Yaşıyoruz.
Bu Durumda Biz de; Ruh Yani Enerji'ye Yönelik, İstem Dışı Bir Merak Uyandırıyor.
Bu Düzen Tasarlanarak;
Tanımlanamayacak Kadar Çok Zaman da Bir Varlık Tarafından AŞK İle Yaratılmamış ta Nedir ?
Saygılarımla...