Taş atan çocuklara bakacaksak işimiz var arkadaşlar.
Bu çocuklara emri veren çeteleşmiş abileri vardır. ,Bu abilerine emri veren örgütün cahil adamları vardır.
Örgüte de rica eden birileri vardır. Olay burada başlıyor.
Bu birileri dediklerimiz hakikaten de truva atlarıdır. Örgüte maddi desteğı bunlar sağlar. Silah verir, para verir, uyuşturucu pazarı, bavul ticareti vs. için hak tanırlar.. Bunlar küçük hamleler.. Silahdan ilaç pazarına kadar bu işten çıkar sağlayan çok...
Ama bunu bilen bürokratlarımız devlet görevlilerimiz var. Bilipte dokunamadıkları var. Dokundukları olsa bile bu dokunduklarının dışarıda ki(özgür) ahbapları var. Bakalım onlarda içeri girecekler mi? Tayyip bu konuda bugün açık ama altdan altdan mesajı gönderdi.
Öyle böyle bu birilerinin büyük başları dengeyi kurmuşlar. İşlerine çıkarlarına nasıl geliyorsa oyunu öyle oynuyorlar.
Ordu'nun içinde kirli eller dolaşıyor. Askerimiz, bir pkk lı gördüğünde ona vur emri kimse veremiyor. 2 milyon Türk askeri 5-10 bin tane çapulcuya kendini küçük düşürüyor. Bu TSK'nın onurunu zedelemeli(!) Ne yazık ki TSK bünyesinde veya emekli birçok paşa sanki bu ülkenin askeri/askeriydi değil gibiler...
100 yıl evvel ki bir Topal Osman, bir Yörük Ali, bir Çerkes Ethem şimdi olsa bu pkk nın kökünü temizlerdi... Atatürk olsa bu günkü hükümetin de ordununda yargınında bürokratlarında yüzüne tükürürdü de onlar bunlara bile layık değil! Tertemiz emanet edilen bir ülkeyi ne hale getirdiler! Koca TSK, pkk ı silahla bitiremiyoruz diyor... İşte ben buna gülerim. Noldu dünyanın en güçlü ordularından TSK'a... Hayatında eline silah almamış, eli kalem, kitap tutması gereken 20 yaşında gençlerin eline silah verip, terörün kucağına atan zihniyete ben ne diyeyim ki? Adam gibi ordu olsa, 3 günde bordo berelileri ile o teröristlerin leşlerinden dağ yapardı dağ!
Acırım acırımda vatan hainleri orda burda gösteri yaparlar serbest serbest gezerler, onurumuzla oynarlar.
Bu ülkede nice aydınlar kendi öz milletimizden bir birey oldukları halde sadece düşünceleri yüzünden sınır dışı edildiler.
Bu millet ancak, apo idam edilip, pkk, pkk yandaşçıları, pkk sözcüleri(dtp) sınır dışı edildiği gün sağlıklı düşünmeye başlar.
Bu söylediğim devlet bir bütün olduğu taktirde bir hayal ürünü olmaktan çıkarılacak bir durumdur. Gerçi devlet bir bütün olsaydı bu sorunlar olurmuydu sormadan edemiyorum...
İşin özü, Kürtlerle bir problemi olan yoktur. Sorun pkk ve onun yandaşçıları iledir. Fakat bu açılımı vs. pkk ile Kürtlüğü özdeşleştirmektedir. Tayyip Erdoğan'da biraz olsun liderlik vasfı olsaydı bunların olacağını anlardı. Kendi kendini bataklığa gömüyor.
Herşeyi geçtim de gerçek bir lider devletinin 1 asırlık selametini düşünür. Şuanda bu açılımdı vs. idi herşey yolunda bile gitse hiç mi düşünmez insan bu daimi kalmaz birgün patlak verir diye(!) Sür şunları ıraka devlet mi kuruyolar napıolarsa yapsınlar...
90 larda Özal yüzünden bunları ülkemize doldurduk ya geri gönderelim olsun bitsin!
herşeye kolaydı demek kadar kolay birşey yok...
Bu yazı içimden geçenleri biçimsiz şekilde anlatıyor.. Fazlasıyla öfke kin mevcut ama hiçbir art niyet yoktur.