Masonlar.org - Harici Forumu

Diger => Guncel Konular => Konuyu başlatan: dogudan - Mayıs 28, 2009, 07:08:33 ös

Başlık: Rus bilim adamından şok iddia (UFO)
Gönderen: dogudan - Mayıs 28, 2009, 07:08:33 ös
Kaynak : HURRİYET

Bir Rus bilim adamı, 101 yıl önce bir UFO'nun dünyayı kurtarmak için Sibirya üzerinde dev bir meteora çarparak kendini bile bile feda ettiğini ileri sürdü.

Tunguska Uzay Fenomeni Vakfının Başkanı Dr Yuri Labvin, Macedonian International News Agency'ye yaptığı açıklamada, 30 Haziran 1908'de Sibirya üzerinde dev bir meteorun dünyaya çarpışını engellemek için kendini feda ettiği iddiasında bulunarak, 101 yıl önce Tunguska'da 200 kilometrekarelik alanda 80 milyon ağacın kül olmasına yol açan 15 megatonluk dev patlamanın sebebinin bu olduğunu savundu. 

(http://www.hurriyet.com.tr/_np/5487/8075487.jpg)Dönemin görgü tanıkları, çok parlak bir ışık ve dev bir şok dalgasından söz ederken, dev patlamanın ardından bölgede ölen veya yaralanan olmamıştı. Birçok bilim adamı, bu olaya yüzeyin birkaç kilometre üzerinde bir göktaşının patlamasının yol açtığını düşünüyor.

Ancak Dr Labvin, bölgede bulunan garip işaretli kuvarz kristal dilimlerinin, dev göktaşına çarptıktan sora yere çakılan bir UFO'nun kontrol paneli olduğunu iddia ediyor.   

"Kristali böyle işleyecek teknolojimiz yok" diyen Labvin, ayrıca bölgede demir silikat bulduklarını ve bunun uzay dışında hiçbir yerde bulunmadığını söyledi.

http://www.hurriyet.com.tr/dunya/11744237.asp?gid=229
Başlık: Ynt: Rus bilim adamından şok iddia (UFO)
Gönderen: Escalation - Mart 26, 2011, 11:02:12 ös
Benzer bir haberi Amerikalilarda cinlileri takip etmek etmek icin nukleer baslikli fuze tasiyan bir uydu gonderdiklerini ve bu uydunun kalkisktan bir sure sinra tepe noktasinda gorunen bir lazer isiniyla havaya uctuguyla ilgiliydi, zaman zaman Dunyanin gidisatina disardan teknolojik mudahelelerin edildigi dogru ancak hangi mekik ve uzayli kendisini baskasi icin feda etsin guclunun gucsuzu somurdugu su bencil evrende.