Forumda bu konu ile ilgili yazılanların tamamını okumadım henüz vakit ayırmadım.Mason değilim ama derine dalma tecrübem var.Sizin vereceğiniz sırrın bana zarar vereceğini zannetmiyorum ki eğer layik görürseniz sır tutmasını da bilen biriyim.Karar siz üstadlara kalmış herkese en derin saygılarımla...Belkide mason olmak böyle birşeymiş diyeceğim.Değişik bir tecrübe olurdu benim şahsım adıma.
Matta 7:7-11
"Dileyin, size verilecek; arayın, bulacaksınız; kapıyı çalın, size açılacaktır. Çünkü her dileyen alır, arayan bulur, kapıyı çalana kapı açılır."
Sayın Ex Oriente Lux;
Karmaşık fakat günahsız bir zihne itafen yazdığınız bu teşfik dolu yazı; yetersize kendince yersiz anlamlar katmasını sağlıyacak olan iradenin sadece bir başka suretinden ibarettir.Sizinde bildiğiniz üzere,bu kadar temelsizlere çatıyı göstermek onların günahsızca bocalayan sezgilerinin ateşine atılmış bir art niyet eseridir.
Yaşamda ki tüm acılar, doğru sanılan yanlışlara kalben inananların,hatta bu yanlışlara sözcü olduğunu sananların elinden oldu.
Bu durumdan doğarak yeşeren bu teşfik dolu yazıyı, şahsın durumu ve yazanın yazdığı kişi hakkında ki yetersiz bilgisi yüzünden dolayı, tasvip etmediğimi belirtmek isterim.
Sevgiler.