Masonlar.org - Harici Forumu

Gönderen Konu: Istanbul'daki Kudus Toplantisi  (Okunma sayısı 21524 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Kasım 20, 2007, 08:20:35 ös
Yanıtla #20
  • Ziyaretçi

konu baya bi dagilmis ...

bir kac kisinin resmettigi seklin bir Filistini yada o davaya gonul veren Musluman kardeslerimizi temsil ettigine inanmiyorsunuz sanirim (her kim boyle dusunuyorsa )

bu arada
biri Adnan Oktar mı dedi  >:(
Sevgili One. Oncelikle fikrinizi almak isterim. Size gore bahsi gecen resim Musluman kardeslerimizi mi temsil ediyor? Ediyor ise ne sekilde temsil ediyor? Bunlari incelemek de gerekir.

Ayrica, benim mesajim SN. LuckyEye'in mesajina karsilikti. Zira kendisi o resim protesto amacli demisti. Siz ise Muslumanlari temsil ediyor diyorsunuz.

Onemli olan benim inancim degil, bizler (genel olarak Turk ve bolge halki) tarihimiz, yasadiklarimiz gorduklerimiz sonucunda belli fikirler edinmeyi basarabilmis kisileriz. Peki, hali hazirda Muslumanlar'a karsi onyargili olan bir Amerikali, veya Avrupali dusunun. Bu tarz resimler oldugu surece onlari nasil suclayabilirsiniz? Bu resmi koyup da (emin olun ki diger resmin esamesi bile okunmaz ;)) buyrun iste bunlar cocukluktan itibaren "Terorist" olarak egitiliyorlar dedikleri anda kim "Ama ve fakat bunlar FIlistin halkini ve ezilmis Muslumanlari temsil ediyor" veya "Bunu protesto olarak koymuslar" der ki?

Ayrica protesto olarak koyulduguna iananmiyorum, zira toplantinin sonucunda sorunun silahli mucadeleden baska bir cozumu olmadigina karar verilmis (mis diyorum cunku biz de haberlerden duydugumuz kadar biliyoruz. Acikcasi genel olarak medyaya fazla guvenmem).

Simdi yonleri degistirelim, ve ayni mantigi Turkiye'nin basindaki teror sorununa getirelim. Birileri toplansa, ve dese ki "Turkiye ile PKK arasindaki sorun sadece silahli mucadele ile cozulur" Sizin tepkiniz ne olurdu?
Simdi sakin ola ki sen Muslumanlarla teroristleri bir mi tutuyorsun demesin, sadece disaridan bakan birinin nasil dusunecegine dikkat cekmek istedim.

Kasım 20, 2007, 08:58:25 ös
Yanıtla #21
  • Seyirci
  • Orta Dereceli Uye
  • **

tabi ki fikrimi alın sn . Sublim
"bir kac kisinin resmettigi seklin bir Filistini yada o davaya gonul veren Musluman kardeslerimizi temsil ettigine inanmiyorsunuz sanirim "   
diyerek
 o resmin hic bir kesime mal edilmeyecegini soyledim zaten  ;) haliyle Muslumanlari da temsil etmedigini..
bu sorunun zaten ne bu sekilde sivil toplum kuruluslariyla-her kimlerse-, ne de silahla cozulecegine inanmiyorum
PKK konusunda da ayni dusuncelerdeyim , bu ancak bolge insaninin egitim eksikliginin giderilmesiyle hallonunalacak bi mesele...
bazı cevrelerin soledigi gibi Komünizm degildir PKK nın ideolojisi... PKK sadece yeri geldiginde kullanılan ABD nin uvey evladidir..

umarım aciklayici olmuştur..

saygilar
Gerçeğin çölü

Kasım 20, 2007, 09:09:45 ös
Yanıtla #22
  • Ziyaretçi

tabi ki fikrimi alın sn . Sublim
"bir kac kisinin resmettigi seklin bir Filistini yada o davaya gonul veren Musluman kardeslerimizi temsil ettigine inanmiyorsunuz sanirim "  
diyerek
 o resmin hic bir kesime mal edilmeyecegini soyledim zaten  ;) haliyle Muslumanlari da temsil etmedigini..
bu sorunun zaten ne bu sekilde sivil toplum kuruluslariyla-her kimlerse-, ne de silahla cozulecegine inanmiyorum
PKK konusunda da ayni dusuncelerdeyim , bu ancak bolge insaninin egitim eksikliginin giderilmesiyle hallonunalacak bi mesele...
bazı cevrelerin soledigi gibi Komünizm degildir PKK nın ideolojisi... PKK sadece yeri geldiginde kullanılan ABD nin uvey evladidir..

umarım aciklayici olmuştur..

saygilar
Yeteri kadar acik Sn. ONE. SANIRIM kelimesi yerine UMARIM kullansaniz ilk cumlede de anlardim :) Aciklamaniz icin tesekkurler.

Kasım 20, 2007, 09:24:31 ös
Yanıtla #23
  • Uzman Uye

Aslında  bunları konuşmak bana göre ancak burada kavgaya yol açar.
Ortada bir durummu var.birleri sana karşı bir eylememi kalkışıyor.

Tek kelime...   
                                        Düşmanınızın  bütün düşmanlarını dost edineceksiniz
                                                                                                                                     (Şiddetin kitabı,ayet 13)

Allah Topraklarını satıp daha sonrası gelip hak talep eden İran destekli iki filistinli için Türk-Yahudi dostluğunu bozmasın
                                                                                                                                                                                                                               amin :D

Kasım 20, 2007, 09:28:04 ös
Yanıtla #24
  • Seyirci
  • Orta Dereceli Uye
  • **

ben tesekkur ederim sn. Sublime

arkamda soru isareti birakmayi sevmem . Biraz acik sozlu olmam da burdan geliyo sanirim
gerci ilerleyen zamnalarda birbirimizi daha iyi taniyacagimizi dusunuyorum..;)

peki sizce PKK nın kaynagi nedir?
(Darwinizin demeyin de) :D
Gerçeğin çölü

Kasım 20, 2007, 09:30:28 ös
Yanıtla #25
  • Seyirci
  • Aktif Uye

Sn. shemule şiddetin kitabından kastınız nedir?
Çilesini çekmediğin dert senin değildir...

Kasım 20, 2007, 09:31:48 ös
Yanıtla #26
  • Uzman Uye

sevgili bir
 Çok Güzel bir espiri  :D
Globalin kitaplarında bu tür iddalar var.

Kasım 20, 2007, 09:35:10 ös
Yanıtla #27
  • Uzman Uye

Sn. shemule şiddetin kitabından kastınız nedir?
Neden hiç okumadınmı ?
Şiddetin kitabı açık pazarlık kitabıdır.Yanımdamısın değilmisindir.

Kasım 20, 2007, 09:52:55 ös
Yanıtla #28
  • Ziyaretçi

ben tesekkur ederim sn. Sublime

arkamda soru isareti birakmayi sevmem . Biraz acik sozlu olmam da burdan geliyo sanirim
gerci ilerleyen zamnalarda birbirimizi daha iyi taniyacagimizi dusunuyorum..;)

Umarim...
PKK'nin kaynagi coguldur. Yuzlerce sebep/destekci gosterilebilir. Isine gelen kendisine uyani sebep olarak kullanir, uymayani elinin tersi ile iter.

PKK konusuna girmeyelim siterseniz bu baslikta. Zira bu teror orgutu yeterince sinirlerimi bozmaya yetiyor.

Kasım 21, 2007, 11:56:59 öö
Yanıtla #29
  • Ziyaretçi

Alıntı
gerci ilerleyen zamnalarda birbirimizi daha iyi taniyacagimizi dusunuyorum..

Ilginc ve baaygi tanidik cumleler. ne zamandan beri aynadan muhalif oluyor acaba?