konu baya bi dagilmis ...
bir kac kisinin resmettigi seklin bir Filistini yada o davaya gonul veren Musluman kardeslerimizi temsil ettigine inanmiyorsunuz sanirim (her kim boyle dusunuyorsa )
bu arada
biri Adnan Oktar mı dedi 
Sevgili One. Oncelikle fikrinizi almak isterim. Size gore bahsi gecen resim Musluman kardeslerimizi mi temsil ediyor? Ediyor ise ne sekilde temsil ediyor? Bunlari incelemek de gerekir.
Ayrica, benim mesajim SN. LuckyEye'in mesajina karsilikti. Zira kendisi o resim protesto amacli demisti. Siz ise Muslumanlari temsil ediyor diyorsunuz.
Onemli olan benim inancim degil, bizler (genel olarak Turk ve bolge halki) tarihimiz, yasadiklarimiz gorduklerimiz sonucunda belli fikirler edinmeyi basarabilmis kisileriz. Peki, hali hazirda Muslumanlar'a karsi onyargili olan bir Amerikali, veya Avrupali dusunun. Bu tarz resimler oldugu surece onlari nasil suclayabilirsiniz? Bu resmi koyup da (emin olun ki diger resmin esamesi bile okunmaz

) buyrun iste bunlar cocukluktan itibaren "Terorist" olarak egitiliyorlar dedikleri anda kim "Ama ve fakat bunlar FIlistin halkini ve ezilmis Muslumanlari temsil ediyor" veya "Bunu protesto olarak koymuslar" der ki?
Ayrica protesto olarak koyulduguna iananmiyorum, zira toplantinin sonucunda sorunun silahli mucadeleden baska bir cozumu olmadigina karar verilmis (mis diyorum cunku biz de haberlerden duydugumuz kadar biliyoruz. Acikcasi genel olarak medyaya fazla guvenmem).
Simdi yonleri degistirelim, ve ayni mantigi Turkiye'nin basindaki teror sorununa getirelim. Birileri toplansa, ve dese ki "Turkiye ile PKK arasindaki sorun sadece silahli mucadele ile cozulur" Sizin tepkiniz ne olurdu?
Simdi sakin ola ki sen Muslumanlarla teroristleri bir mi tutuyorsun demesin, sadece disaridan bakan birinin nasil dusunecegine dikkat cekmek istedim.