Merhabalar sevgili kardeşler ve değerli büyüklerim. Ben öncelikle 23 yaşında genç bir kardeşinizim, İstanbul'da yaşıyor ve sürekli kendisini geliştirmeyi hedeflemiş bir karakterim, ayrıca 12 yıldır spor yapıyorum ve birçok dalda uluslararası ve dünya şampiyonluğum bulunmakta ve her gün mutlaka kitap okuyorum,eğitim ve öğretim hayatım var onun dışında zamanında uzun süre sanatçı menajerliği yaptığım için bir çok sanatçı çevrem oldu o kişilerle çok güzel işler başardık ve sporculuk kariyerimde de bir çok iş adamıyla birlikte güzel işlere güzel imza attık, daha sonra özellikle Fotoğraf Sanatçılığı ve Müzik Klibi Yönetmenliği gibi işlerle uğraşmaya başlamış olup hobi olan işi profesyonelliğe taşıdığım ve bir çok popüler sanatçı dostlarımla çalışmalar yaptım, kısacası yaşım küçük fakat birçok şeyi bu kısa serüvene sığdırdım, bundan sonra ki idealim daha fazla kendimi geliştirebilmek ve kendime maksimum güzellikler katabilmek, idealim asla çok para kazanmak değil, ayrıca ihtiyacımda yok, tek isteğim ve dileğim kendimi mümkün oldukça ileriye taşıyabilmektir. Kendimden bahsettikten sonra asıl konuya şu şekilde giriş yapmak siz değerli büyüklerim ve kardeşlerime şu soruyu sormak istiyorum, Masonluğa ilk adımları nasıl atabilirim ? Mason olmak istiyorum fakat etrafımda bunu danışabileceğim herhangi birisi yok belki vardır fakat ben en azından o doğru kişiyi bulamıyorum, ben inanıyorum ki benim gibi bir çok genç var ve kendisini sürekli geliştirmeyi hedeflemiş, birçok işte başarı göstermiş ayrıca yetenekli ve zeki gençlerin bir şekilde bulunulup aydınlık yola doğru bir el uzatılması ve bu yolda kendine güzellikler katabilmesi için bir çalışma yapılmalı diye düşünüyorum. Siz değerli insanlardan görüş ve yorumlarınızı bekliyorum. Sevgi ve esenlikle kalın...