Herkese merhaba
Halka diziler ve filmler sayesinde bir takım efsaneler sunuluyor bunda tabiki reyting kaygısı var ve biz efsaneleri seven bir millet olduğumuz için satışı kolay olan sensryolardir. Mantıken aksakallilar diye bir örgüt olsa beden simdiye kadar hiçbir yerde ismi geçmiyordu ve bu derin devlet dizilerde isminin geçmesine deşifre olmaya beden izin veriyor..
TC deki derin devlet anlayışı özellikle 90 li yıllarda devletin bazı birimlerinin yaptığı operasyonlardir. Derin devlet devlet içerisinde kurulmuş olan genelde istihbarat birimlerinin yönettiği bir organizasyondur... Ama dizilerdeki gibi devleti yöneten herşeye karar veren bir ihtiyar heyeti değildir bu benim görüşüm saygılar
Sayın N.M;
Ak sakallı dedikleriniz, tabiki bir 70 lik içmiş emekli askerlerin sürüsüz kalmış kurtlarından ibaret değil.
İsmi geçen şahıs ortaya karışık biri,güya batini bir topluluk üyesi sanırım,Olurya öle çoluk çocuk kuş dili konuşur.Onlarda kendi kavramlarınca konuşur,yok "Hitler yaşıyor" yok hurifiliğin incelikleri.Ben çok kez yanlış yazılar yazdım bu form dahlinde,belkide bir çok hatalı ve yanlış cümlelerim oldu,belki yine olucak tutarlarsa bu form dahilinde.Emin olun herşeyin ötesinde,herşey bir oyuncak.
Saygılar