Masonlar.org - Harici Forumu

Gönderen Konu: Kitap Bastirmanın zorluğu.  (Okunma sayısı 1559 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Temmuz 11, 2024, 06:39:47 ös
  • Uzman Uye

Ülkemizde kitap bastırmaya ne kadar zor olduğunu bizzat yaşayarak öğrendim.
       Uzun zaman birçok zorluklara rağmen yazmış olduğum kitabımı yayınlayabilirsiniz için bir çok yayinevi ile görüştüm.
       Yaptığım görüşmelerde ilk olarak kitap basma maliyetlerinin arttığı, bunun için öncelikle hatırı sayılır bir paranın gönderilmesi istenmektedir. İnternet sayfalarında boy boy ilanlar yok ücretsiz, yok teklifi çok yüksek ve.vs. bazısı ise bu yılki kontenjanlarının dolduğu gibi yanıtlarla karşılaşıyorsunuz.  Hiç biri ne konusunu ne de başka bir özelliğini sormuyor bile.
       Bir çoğunu inceliyorsun, adamlar tam bir tokatcı. Çok üzülüyorum.
        Neyse, bir müddet daha araştırıp, büyük emekler sarfettiğim kitabımı ihsallah yayinlaya
"Vur ama dinle beni"

Temmuz 11, 2024, 06:42:34 ös
Yanıtla #1
  • Uzman Uye

bilirim.
        Saygılar-sevgiler.
"Vur ama dinle beni"

Temmuz 13, 2024, 04:32:44 ös
Yanıtla #2
  • Uzman Uye

Emeklerinizin boşa gitmemesini umut ediyorum. İnşallah kitabınız basılır. Bize de okumak nasip olur.

Sevgiler, saygılar Alşah abim.
Fiat Lux

Temmuz 16, 2024, 12:26:37 öö
Yanıtla #3
  • Uzman Uye

Uğraşıyorum. Yayınlandığında size göndereceğim. Bir iki yerden ilgilenen oldu ama bu konudaki süreç biraz uzun oluyormuş. Bekleyeceğim. Bunu beklerken de diğer taraftan yeni bir çalışmanın içine girdim. Çok zor bir konu. Roman şeklinde ama tarihsel bir olay. Elimdeki belgeler ilginç. Gerçekte yaşanmış bir olayın roman tarzında anlatımı. Tarihsel bir YÜZLEŞME.
         Bakalım ne kadar başaracağım.
         Selamlar- saygılar.
"Vur ama dinle beni"

Temmuz 31, 2024, 11:07:39 ös
Yanıtla #4
  • Uzman Uye

Sayın Alşah ; Umutsuzluk bizim kitabımızda yeri yok . İnşallah tez zamanda kitapçı raflarında görürüz ...

Saygılar
audi-vide-tace
    dinle-gör
        sus

Ağustos 01, 2024, 12:28:29 öö
Yanıtla #5
  • Uzman Uye

Aziz dostum bir yayınevinde incelenmede ama çok yoğun inceleme ve basım işleri olduğu için en az  altı ay - sekiz ay alır diyorlar, çok ciddi bir yayınevi. Basıldığında sizleri mutlaka haberdar edeceğim.
     İşin içine girmeyince anlaşılmıyor, bir sürü prosedürü var, beklemekten başka çare maalesef yok. Ancak, yakın dostlarımdan çok olumlu dönüşler aldım. Çok beğendiklerini söylüyorlar. Umarım öyle olur.
      Selam ve sevgiler.
"Vur ama dinle beni"