Masonlar.org - Harici Forumu

 

Gönderen Konu: Kitap Tanıtımı  (Okunma sayısı 2984 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Şubat 01, 2025, 03:16:37 ös
  • Uzman Uye
  • ****
  • İleti: 1825
  • Cinsiyet: Bay

     Değerli form üyeleri, bir müddettir yazmakta olduğum romanımın basımı tamamlanıp kitabım satışa sunulmuştur. Almak isteyenler için kitabımın linki (   https://odessayayinevi.com/product/kara-kapli-beyaz-kitap/  )  budur. Kitabımım fotoğraflarını da sizlerle paylaşıyorum. Keyifli okumalar dilerim.
   
     Not: Bu kitabımın telif gelirleri  tarafımdan  LÖSEV'e bağış edilmiştir.
     
    Saygılar- sevgiler.
« Son Düzenleme: Şubat 02, 2025, 01:25:41 ös Gönderen: ANARCHOSA »
"Vur ama dinle beni"


Şubat 02, 2025, 01:27:52 ös
Yanıtla #1
  • Mason
  • Yeni Katilimci
  • *
  • İleti: 24
  • Cinsiyet: Bay

Sayın Alşah, kitabınızı tebrik ederim. Okuru bol olsun.
Araya kaynamaması adına konuyu diğer başlıktan ayırıp Edebiyat başlığı altına taşıdım.
Alterius non sit qui suus esse potest


Şubat 02, 2025, 10:03:49 ös
Yanıtla #2
  • Uzman Uye
  • ****
  • İleti: 1825
  • Cinsiyet: Bay

   Sayın ANARCHOSA, iyi dileğimiz teşekkür ederim. Paylaşımım biraz aceleye geldi. Bir ara Formda kitabından bahsetmiştim.  Merak eden üyeler olduğundan haber vermek için burada paylaştım.
    Tekrar teşekkür eder saygılar sunarım.


« Son Düzenleme: Şubat 02, 2025, 10:24:35 ös Gönderen: ANARCHOSA »
"Vur ama dinle beni"


Şubat 04, 2025, 11:53:19 ös
Yanıtla #3
  • Orta Dereceli Uye
  • **
  • İleti: 324
  • Cinsiyet: Bay

Hayırlı uğurlu olsun, listeye ekledim, yakın zamanda bir kopyasını alacağım :)


Şubat 06, 2025, 12:40:48 ös
Yanıtla #4
  • Orta Dereceli Uye
  • **
  • İleti: 215
  • Cinsiyet: Bay

Sayin Alsah,

Madem kitabinizi burda tanittiniz ve forum uyeliginiz oldukca eskiye dayaniyor, size bir kac sorum olacak. Cevaplariniz bize kitap yazim surecine isik tutacaktir.

Cok begendigim bir soz vardir; "Hatiralariniz hayallerinizi asmissa, son yakindir.' Sizin hayalleriniz bu konuda hatiralarinizi gecti. Tebrikler!

Insanin hayatinda bazi anlar varki, gecmisi ile bugunu kesisir, hayalleriyle gercegi arasinda ince bir cizgi olusur. Belki de sizin icin Kara Kapli Beyaz Kitap tam da boyle bir donum noktasinin uirunu. Bazen yillarca zihnimizde sekillenen bir fikir, dogru zaman geldiginde kaleme dokulerek bir esere donusur.

Eger siz de kabul ederseniz sorulara gecebiliriz. 


Şubat 06, 2025, 10:48:27 ös
Yanıtla #5
  • Uzman Uye
  • ****
  • İleti: 1825
  • Cinsiyet: Bay

     Tabi Sayın midyat, ben son derece eleştiriye açık birisiyim. İstediğiniz her şeyi sorabilir siniz.
     Saygılar-sevgiler.
"Vur ama dinle beni"


Şubat 06, 2025, 10:54:43 ös
Yanıtla #6
  • Uzman Uye
  • ****
  • İleti: 1825
  • Cinsiyet: Bay

     Sayın Novayts, ilginize teşekkür ederim. Bir çık editörden olumlu dönüşler  aldım. Umarım siz de begenirsiniz.
    Saygılar-sevgiler.
"Vur ama dinle beni"


Şubat 06, 2025, 11:12:58 ös
Yanıtla #7
  • Uzman Uye
  • ****
  • İleti: 3253
  • Cinsiyet: Bay

Dostum ALŞAH ; tekrar tebrik ederim.

Saygılar
audi-vide-tace
    dinle-gör
        sus


Şubat 08, 2025, 02:52:27 ös
Yanıtla #8
  • Orta Dereceli Uye
  • **
  • İleti: 215
  • Cinsiyet: Bay

     Tabi Sayın midyat, ben son derece eleştiriye açık birisiyim. İstediğiniz her şeyi sorabilir siniz.
     Saygılar-sevgiler.


Sayin Alsah,

Teklifi kabul ettiginiz icin tesekkur ederim. Forumda uzun yillardir aktif bir uyesiniz ve burada oldukca fazla paylasiminiz bulunuyor. Ustelik bu surecte (kirici) tartismalardan uzak, dengeli ve yapici bir iletisim tarzi benimsediginiz de goruluyor.

Bu noktada metak ediyorum:
a. Forum uyeliginiz nasil basladi?
b. Sizi buraya ceken baslica etken neydi?
c. Yillar icinde forumun sizin icin anlami degisti mi?

Ozellikle yazarlik surecinize etkisi olup olmadigini da sormak isterim. Paylasimlariniz ve buradaki etkilesimleriniz Kara Kapli Beyaz Kitap' in sekillenmesine katki sagladi mi? Belki de kitabinizin satir aralarinda buradaki dusunsel yolculugunuzun izlerini gormek mumkundur.


Şubat 08, 2025, 10:13:26 ös
Yanıtla #9
  • Uzman Uye
  • ****
  • İleti: 1825
  • Cinsiyet: Bay

   Sayın midyat, öncelikle hakkımdaki olumlu düşüncelerinize teşekkür ederim.
    Efendim, söz verdiğim gibi, özellikle şahsımla ilgili istediğiniz soruları sorun demiştim.
   Kısaca şu şekilde ifade edeyim;
  1. Masaonluğa karşı büyük bir ilgim vardı. Bunun sebeplerinden biri merhum pederimdir. Halk havasında Masonlukla ilgili halk arasında olumsuz ifadeler kullanılıyord( Masonlar hakkında dinsiz, imansız gibi) . Ben biraz meraklı bir tipim, 1968 li yıllarda o zamanlar herkesin okumaktan çekindiği
bir kitap okumuştum yanılmıyorsam adı "Dunyada ve Turkiye'de Masonluk adında idi. Daha olamazlar halk arasındaki söylenti ve inançların yanlış olduğunu öğrenmiştim. Bu konu giderek daha da ilgimi çekti. Yine yanılmıyorsam 2000'li yıllarda  Locaya üye olabilmek için iki kez muracaat etmiştim, ancak kabul edilmedim. Fakat ilgim azalmamiş daha çok artmıştı. 2011 yılında Form üyeliği için müracaat ettim ve beni kabul ettiler (yönetime teşekkür ederim). Form üyeliğim bu şekilde başlamıştır.
       2.Beni buraya çeken nedeni sanırım (1)  de izah ettim.
       3.Forma kabul edildiği ilk yıllarda şimdi tarif edemediğim kadar bilgi birikimine sahip, çok değerli üyeler vardı (Aslında yine çok değerli üyelerimiz var ama ya konular azaldı, ya da üyelerin kendi yoğun koşturmalarından zaman bulup forma katılamiyorlar). Formun amacının değiştiğini zannetmiyorum. Belki birazheyecanini kaybetmiş olabilir diye düşünüyorum.
      Yazarlık sürecinde Form üyeliğimin bir katkısı olduğunu zannetmiyorum. Esasen, Form üyeliğinden önce de yazdığım ancak henüz basimi için çalışmadığım başka bir kitabım daha var. Onu ilerleyen süreçte değerlendirmeyi düşünüyorum.
     Sayın midyat  cevaplarımın sizi tatmin ettiğini düşünüyorum.
     Saygilar-sevgiler.
"Vur ama dinle beni"