Masonlar.org - Harici Forumu

Gönderen Konu: MALEZYA OLMAKLA KORKUTULANLAR..!  (Okunma sayısı 22267 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Eylül 30, 2007, 11:35:17 öö
Yanıtla #50

Ben Istanbul Universitesi'nde solcu ve sagcilarin kavgalarini bilirim... Lokman vardi (saniyorum su anda iceride). Solcu ogrencilere kemerini cikarip tokasi ile yuzlerine vururdu. Solcular da geri kalmazdi.
Kendisi ile tanistigimda fazla sohbet edememistik, fakat bakislarindan ve davranislarindan nasil bir ruh hali icinde oldugu, ve davasina ne kadar bagli oldugu belli oluyordu.

Malesef universitelerimiz "egitim yuvasi" olmaktan cikmis, kamplara bolunmustu. Bunlarin hala devam ettigini duymak cok uzucu.

Kesinlikle katılıyorum üniversitelerde eğitimden başka herşey var maalesef...
ars longa, vita brevis...

Eylül 30, 2007, 11:36:06 öö
Yanıtla #51

Hayır o kadar da önemli değil tabiki bir anlık söylenilen bir şeydir bu zaten kimseyi de ilgilendirmiyor haliyle söylediğin gibi benimle Tanrı'm arasında olan birşeydir ve umarım dediğiniz gibi kesintisiz olarak devem eder (Amin) çok acı dahi olsa bundan sonra yaşıcaklarım ben gene de bunları büyük bir Sevinçle yaşamaya razıyım çünkü benim değil O'nun isteği önemlidir. Amin_
SAYGILAR_
הדבר היחיד לשמור על אנשים בחיים הוא אהבה וכבוד

Aimer et être aimé c’est sentir le soleil des deux cotés.

«Ոսկե Տարիքը - Փոթորիկները, չի կարող կանխել մարդիկ սիրում են ծովը.

Eylül 30, 2007, 11:40:40 öö
Yanıtla #52

Bakın Sevgili Nietszche; çok doğru söylüyorsunuz ben oruç tutmam hayatım boyunca tutmadım ancak kendi nefislerimi tamamen etkisizleştirmek için kendimi her türlü koşula hazırladım ve söylediğiniz şu şeyi asla tasvip etmiyorum eğer ki bir kişi bunu devam ettiriyorsa bu düşünce eyleme de geçebilir bakın bunu hala hangi mantıkla devam ettirdiğinizi bilemiyorum ancak benim kısa ve öz olarak söylemek istediğim şudur ki; Hayat tahriklerle doludur bir tarafta hemen dolduruşa gelerek o insana verdiğiniz zarar aslında kendinize yaptığınız büyük bir zarardır diğer tarafta ise size verilen şansı en küçük bir şeyde kaybetmek anlatabiliyor muyum?
Kazanmak çok zordur ancak Kaybetmek kolaydır_

« Son Düzenleme: Eylül 30, 2007, 11:42:51 öö Gönderen: SEVİL »

Eylül 30, 2007, 11:45:06 öö
Yanıtla #53

& Yani bana yeryüzündeki hiçbir sebep olumsuz davranışları sergilemek için gösterilemez &

Eylül 30, 2007, 12:38:58 ös
Yanıtla #54

Olumlu ya da olumsuz kişiden kişiye değişir. Nesnel olan değerler var mıdır evet vardır : saygı ve inanç... sizde ikiside yok maalesef!

Eylül 30, 2007, 01:27:01 ös
Yanıtla #55

Bende mi yok bunu gerçekten ciddi olarak mı yoksa şaka olarak mı söylediniz çok merak ettim de açıkçası!

Eylül 30, 2007, 01:32:00 ös
Yanıtla #56

Bak sana bir şey daha söylicem şuan beni ayakta tutan tek şey nedir biliyor musun? İnanç, Sevgi ve Saygı'dır. Yani maddi şeyler değil ben maddiyata sırtını dayamış insanların onları ellerinden kaybettikleri an nasıl yıkıldıklarına birebir şahit oldum belki de beni ayakta tutan şey sanırım bana olumsuz ithamlarda bulunan kişilere 'bunu samimiyetimle söylüyorum' karşı duyduğum saygıdır.
Çünkü buraya gelmeden önceki halimle şimdiki halim arasında dağlar kadar fark var ve bir önceki günümde yaptığım olumsuz hareketten doğrusu bugün utanıyorum. Eğer ki birinin kalbini kırdıysam o da ki ister kasıtlı olsun isterse de farkında olmadan olsun netice itibariyle eğer büyük servetim varsa onu kaybetmeyi göze alırım ama bir İnsanı kaybetmeyi asla!!!
« Son Düzenleme: Eylül 30, 2007, 01:34:37 ös Gönderen: SEVİL »

Eylül 30, 2007, 02:00:37 ös
Yanıtla #57

Bakış açıları farklı sanrım boşuna tartışmaya gerek yok. Sin ne olursa olsun insan dersiniz ben insan mı bir yere kadar haddini bilsin derim. Saygılarımla...

Eylül 30, 2007, 02:19:15 ös
Yanıtla #58

Arkadaşlar, ortada benim açımdan bir haddini bilmezlik var mı yoksa öyle bir tutum mu sergiliyorum? Kime hangi davranışımla fazla ileri gittiğimi söyler misiniz? Ki eğer haddini bilmezlik senin saygı duyduğun kişiye göstermiyorsam bunu mu haddini bilmezlik olarak nitelendiriyorsun? Bence gittikçe düşünce yoğunluğuna giriyorsun?   

Eylül 30, 2007, 02:21:56 ös
Yanıtla #59

Ki zaten farklı bakış açıların oluşturduğu diyalog tartışmayı gerektirir Sevgili Nietzsche; ayrıca benimle tartışma gibi bir zorunluluğunuz yoktur lütfen kendinizi bu anlamda zorunlu hissetmeyiniz.
Saygılar bizden,