Sevgili One,
ben düsündügümü söylerim. Fikirlerimden dolayi beni silecek bir mason tanimiyorum acikcasi.
İyi hoş da kardeşim madem masonları dinsizliği yaymaya çalışan kişiler olarak görüyorsun nedir bu güven .....
Sen öylesi kişilere güvenenlerdenmisin yoksa kendiyle çelişenlerdenmi ?
Seni luck eye ye benzetiyorlar ki alakan yokmuş gördüğüm kadarıyla. O enazından aynı mevzulardada olsa suçlamalarının ardını getiren ve yöneltilen ithamları elinden geldiği ölçüde nedenleriyle birlikte forma ekleyen kişilerden ...
Bu formun en büyük eksikliklerinden biride bol bol suçlamanın yapılıp isbat kısmının atlanması malesef .Bak yazında neler söylemişsin ...
1 onlar dinsizliği yaymaya çalışıyor
2 onlar darvinci zihniyettendirler
3 onların asıl amacı siyonizmdir ..
Bunların herbiri güçlü iddealardır.Bu formda böylesi ithamlarda bulunursan gayet tabi hoş karşılanabilirsin. Fakat kalkıp bu suçlamaları sana gökten inmiş gibi yazıp,birde neden bu kanıyta vardıgını söyleme zahmetine girmezsen sitenin sakinleri tarafından ancak ti ye alınırsın ...
Eger yazdıklarının şu( masonlar.org. a gelen mailler) kısmındaki boşbeleş mesajlar gibi algılanıp ti ye alınmasını istemiyorsan tavsiyem suçlamalara bukadar agırlık verirken arayada eften püftende olsa nedenler sıkıştırıver..
Dip Not : Şöyle bi yazdıklarını inceledim ve söylemeden edemiyecegim ki yaptıgın suçlamaların nedenleri piyasada bol miktarda bulunsada sen bunlardan bihaber yapıyorsun bu suçlamaları .....