oncelike ne yazikki soylenenlerin hepsi teoride kaliyor gercek ve kanitlanmis olan bir bilgi yok bu cok uzucu diyecegim.
Bence sorulması gereken şey kim yaptı nasıl yaptı değil neden yaptı ? olmalı.
bence hepsi olmali. cunku, Kim,Nasil, Neden sorularindan herhangi birini bulabilirsek, digerini bulmamiz daha kolaylasir. Neden sorusuyla digerlerinin degeri ayni bence.
Bir insan uzaydan görülebilecek bir nesneyi neden yapar? bu insanlar uzay hakkında ne kadar bilgiye sahiptir ya da uzaydan görüleceğini bilerek mi yaptılar ?
ya uzaydan goruluyor dediklerine bakma. marstan gorunmuyor sonucta. atmosferden cikip biraz daha duz devam ediyosun oralardan gorunuyor iste. yani bence cok ta oyle, Uzaydan Gorunuyor demeye gerek yok. ama misirlilarin uzayla ilgili bilgileri konusunda sana katiliyorum. astroloji ile derin olarak ilgilenen belkide ilk topluluk onlardi. tanrilarindan, zamanlarina ve yasamlarina kadar herseyi uzayda ve yildizlarda buldular. bu biraz ilginc haklisin.
Son zamanlarda Mars yüzeyinde Sfenks başına çok benzer bir silüyet bulunmuş ben google dan bulup izlemiştim video olarak Nasa yayınlamış. Bu bir film senaryosu değilse peki o zaman nedir ?
bence film senaryasudur. bu zamanda artik komplo teorileri o kadar fazlalastki , insanlar resmi yerlerden yapilan aciklamalara bile kolay kolay inanamiyor.
yoksa birileri gelip bunları yaptırdı ve tekrar geldikleri yere mi döndüler
Korkutma bizi. yok oyle seyler...
ayrica piramitlere yukardan baslama olaylari cok ilginc geldi bana. dogru olabilir bir isket yapip yukardan baslamis olabilirler. hatta bana gore, yukardan baslamalari (mimari olarak) daha kolay. ama ben buna acikcasi piskopatlik derim. hangi insan oglu boyle birsey icin yuzyillarini verir yaa..
sebep oluyor sanki dünya dışı birileri '' Biz Burdaydık '' demek istemiş biri İmzasını atmış ve gitmiş.
Abartma. Oyle birsey yapacak olsalar, direk dunyanin yarisini alir giderlerdi. Alin size imza diye
Belkide yapmislardir?
??