Masonlar.org - Harici Forumu

Gönderen Konu: Heil !!!  (Okunma sayısı 11847 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Ocak 30, 2009, 06:14:26 ös
Yanıtla #30
  • Seyirci
  • Orta Dereceli Uye
  • **

Uyutulma araçlarımız bile klas :) Orada bile fark atıyoruz.:)

Çok uyumuşsunuz ama, borç toplamını nüfüsa oranlayınca Tc daha az uyumuş oluyor.

Ocak 30, 2009, 06:29:15 ös
Yanıtla #31
  • Ziyaretçi

Alıntı
Çok uyumuşsunuz ama, borç toplamını nüfüsa oranlayınca Tc daha az uyumuş oluyor.

Sayın degas,

Tarzınızı sevdim.Şu forumda aklı başında gördüğüm ender üyelerdensiniz.Farkdasınızdır ki şu dünyada uyumazan pek yok. En azından uyuduğumuz ortam güzel.

Çok samimi söylüyorum bu ülkede yaşam tarzını ele geçirmiş olan Arap kültürünü hak etmeyen insanlar için çok üzülüyorum.Onlar bunca pisliğin içerisinde sahipsiz.

Ocak 30, 2009, 06:51:35 ös
Yanıtla #32
  • Orta Dereceli Uye
  • **

Sayın BombIslam ,

Aşağıda uyuşturulma unsurları arasında seks, uyuşturucu , basketbol , rock müziği ve evangelist kültür gibi öğeler sıralanmış . Bunlara yorumunuz "klas uyutulma araçları" biçiminde olmuş .

Klas konusunda ABD 'nin fikir beyan etmesi veya bir varlık göstermesi düşünülemez. "Klas" dediğiniz tüm kavramlar bütünü ve sistematiği , köklerden , DERİNLİKTEN , asırların yoğuruşundan türeyen özel bir yontulmuşluktur. Klas , Avrupa'nın evsahipliği yaptığı bir sistematiktir.

ABD'nin çok iyi olduğu alanlar olabilir , doğrudur , ancak ABD kavramları ancak "büyük"  olabilir , "geniş" olabilir , "pahalı" olabilir , "güçlü" olabilir , "öldürücü" olabilir ,"abartılı" olabilir , bunların hepsi olabilir ancak ABD "klas" grbunda bir değer üretecek köke , derinliğe , zarafete , yontulmuşluğa sahip değildir.

Durmadan devasa boyutlarda "steak" yiyen , "Sartre" dediğinizde yüzünüze öylece bakan  bir anlayış başka güçlere sahip olabilir belki ancak "klas" grubunda yer alamaz. Bu eşyanın tabiatına aykırı .   
« Son Düzenleme: Ocak 30, 2009, 06:56:40 ös Gönderen: Nueva »
Quality has no fear of time ..

Ocak 30, 2009, 07:05:00 ös
Yanıtla #33
  • Uzman Uye

Bay bombIslam Türk kültüründe saçları paçavrayla örtmek yoktur.Yanlış ifade ettiniz sanırım.Elma ile armutu ayırmak gerekir.O sizin değiniz, türban olarak ifade edilen arap kültürü geleneği, bir paçavradır. Türkiye'de yaşayan bazı kültürsüzler de arap kültürünü yaymak için siyasi olarak o paçavrayı takmaktadırlar.
Aşağıdaki ifadenizi Türk Kültürüne saygısızlık olarak görmekteyim
Elbette ki sevmediğiniz bir kültürü,milleti kaynaklarını vererek eleştirebilirsiniz, ancak aşağıda belirttiğiniz gibi yalan yanlış ifade ederseniz, kişiliğiniz hakkındaki düşünceler olumsuz olacaktır.

saygılar

annem Türk tür. Türbanlı olanlardan değil yanlış anlamayın sakın Türk deyince. Tepeden tırnağa Modern bir hanımdır.

Ocak 30, 2009, 09:21:14 ös
Yanıtla #34

Size de teşekkür ederim Sayın Dino.Size hak veriyorum ancak beni bir kanalizasyon temizleyicisine benzetebilirsiniz.Evin gideri tıkandığında ve normal yollarla açmak mümkün olmadığında kanalizasyoncu gelir pisliği temizler bu sırada üstü başı da batar tabii.Seviye hususunda bana bu şekilde bakarsanız beni anlayabileceğinizi umuyorum.

İşim pis de olsa maksadım temizliktir.

Saygılar
Dirty jobs diyorsunuz yani ::)

Yapilan buluslarin yuzdesini vermissiniz. Dogrudur. Bu diger ulkelerin eksikligidir, zira Amerika diger ulkelerdeki faydali insanlara imkanlara saglayarak buluslarin "ana ulkesi" olmaktadir. Genelde buluslari yapan kisilerin aslina bakarsaniz hep diger ulkelerden devsirmedirler. Oyle ya da boyle, basariyor adamlar.

Diger arkadaslar gerekli tavsiyelerde bulunmuslar zaten, dikkate alacaginizi umaraktan hosgeldiniz diyorum.
Spes mea in Deo est

Ocak 30, 2009, 09:24:24 ös
Yanıtla #35

Sn BombIslam Hosgeldiniz (!)

Ayrıca ABD yide kuran kisilerin kim oldugu ortadadır.Avrupadan kacan suclular.Neyse simdi size amerikan tarihini anlatacak degilim.

Bir argumani savunacaginiz zaman onun gerceklik degerini de dusununuz. Bu cumlenizden sonra ne yazsaniz da anlamsiz kaliyor ki kalmamali. Diger yazdiklariniza katiliyorum fakat Avrupa'dan kacan suclular'in kurdugu ulke ABD degildir. Tarih ve cografya kitabi tavsiye edebilirim :) Hatta ipucu vereyim, o da bir kita... Kanguru, nemo ;)
Spes mea in Deo est

Ocak 30, 2009, 09:26:16 ös
Yanıtla #36

Sayın BombIslam,
BINGO...Tecavüzkar üslubunuzdan Amerikan kanı taşıdığınızı iyi tahmin etmişim...İlkelliğin ,cehaletin dini yoktur; yaratıcı kudreti idrak edebilmek için zaten dine ihtiyaç yoktur,zekanın özgün parıltısı yeterlidir.Bilim ,ancak etik ile taçlandırılırsa anlam kazanır.Amerikanın en büyük sorunu da bu işte: Bilim çok, etik yok.
Saygılarımla

Sayın ozak1977,

Affınıza sığınarak birşeye açıklık getirmek istiyorum, amerikan kanı diye birşey yoktur, çünkü amerikan diye birşey yoktur. Amerika vatandaşı olmak vardır. Millet olmak ile Amerikalı olmak birbirinden çok farklı kavramlardır. Amerikada yaşayanlar ise Çoğunlukla Avrupalı vatandaşlar olup farklı milletlerden göçetmişlerdir.

Sayın Bombislam'ın ailesi anladığım kadarıyla Türkiyeden Amerikaya göç etmiş. Dolayısı ile taşıdığı kan Türk kanıdır. Bu konuya açıklık getirmek istedim çünkü yazılan mesajlar ince anlamlar taşıyabilir. Yanlış anlaşılmaya sebebiyet vermemek doğru olur.

Sevgi ve Saygılarımla,
Katiliyorum.
Spes mea in Deo est

Ocak 30, 2009, 09:59:32 ös
Yanıtla #37
  • Ziyaretçi

Bu konuşma tarzıyla kısa bir birliktelik olacağı kesin...Bu arada forumda anti-islam propogandacılarına bir yenisi daha eklendi hayırlı olsun umarım,saçma sapan anti-islami görüşlerinizi verip sonra da onlara saçma sapan dayanaklar bulursunuz da ben de doğrularını açıklama imkanı bulurum...

saygılar

Ocak 30, 2009, 10:10:16 ös
Yanıtla #38

Alıntı
Gerçekleri vurgulayarak, belki ayaklarınız yere basar düşüncesiyle tarafınıza yapıcı bir telkinde bulundum. Siz kendi kurduğunuz hayal dünyasında kendinizi kaybetmiş uçuyorsunuz. Devam edin..

İyi Uçuşlar,

Sayın Saygın,

Buyrun beraber uçalım diyeceğim ama yeşil çayırla yakın olmak size daha uygun anladığım kadarı ile...
Saygi sinirlarini asmayin lutfen!
« Son Düzenleme: Şubat 02, 2009, 09:34:10 ös Gönderen: Lux_e_Tenebris »
Spes mea in Deo est

Ocak 31, 2009, 12:29:47 öö
Yanıtla #39
  • Ziyaretçi

Sn.Bombislam,

Hoşgeldiniz demek isterdim fakat pekde hoşgelmediğiniz ortadadır.ABD ile ilgili bazı anektodlarınız doğru olsada hepsine katılmam mümkün değil bunuda orada yaşamış ve çalışmış biri olarak ifade ediyorum ki ayrıca belirtmek istediğim noktada sömürgeci,emperyalist,işgalci ve kan içerek beslenmeyi başarı sayan (ki özellikle Bush dönemi) bir yaklaşımı kesinlikle kabul edemem;çoğu ABD'li arkadaşım da benimle aynı fikiri paylaşır.

Türk milletine bakış açınıza gelince ben anti-faşist olmakla birlikte araplaşmış bazı yobaz zihniyetleri örnek göstererek yüksek Türk kültürünü ve tüm milliyetleriyle anadolu halklarına olan yaklaşımınızı kınıyorum.

Bugün ABD de bazı sapkın tarikatlarda yaşam sürmektedir biz bunları örnek alarak tüm ABD yi zırvalıklarla dolu diye nitelendiremeyiz.Atatürk konusuna gelince onu hiç tanımadığınız ve anlamaktan uzak olduğunuz da tüm çıplaklığıyla ortada.Ben sizden sadece Çanakkale,Kurtuluş Savaşı ve Tüm Demokrasi şehitleri adına bir millete biraz daha saygıyla yaklaşın diyicem ama özgür irade herşeyden önemlidir;neyi nasıl yapmanız gerektiğini siz benden nasıl olsa daha fazla bilirsiniz.

Umarım bu foruma giriş amacınız Işığa yolculuğu anlamak ve Evrenin Yüce Mimarına kalbinizi açmaktır.

Yüce Efendimiz tüm kararmış kalplere Işık olsun ve bizide sevdikleri arasına alsın,yolundan ayırmasın ve esirgesin.Amen!!