Masonlar.org - Harici Forumu

Gönderen Konu: Evren: Başörtüyü Köşk'e yakıştıramıyorum  (Okunma sayısı 36404 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Ağustos 22, 2007, 10:54:15 ös
Yanıtla #30
  • Seyirci
  • Aktif Uye

Sn. LEON bu konuya girip bir tartışmaya sebebiyet vermek istemiyorum ağzıınıza dolaşmışsınız bir tarikat cemaat gidiyorsunuz Said Nursi topicinideki yazımı umarım okumuşsunuzdur cevap vermediniz.Devamlı bir tecrübeden bahsediyorsunuz nedir bu tecrübe? Kaç tarikate girdiniz çıktınız yoksa tecrübeleriniz oturup tv den Uğr Dündar v.s. onun takımının tarikatçi sapıklar haberlerimi neye dayanarak tarikatleri genneliyorsunuz kimse kimsenin dinine karışmasın diyorsunuz ama sizde bunu derken başkalarının inanç biçimlerine karışıyorsunuz bilmem farkındamısınız?

Tekrar söylüyorum tarikatlerlel cemaatleri ayrı tutalım...
Çilesini çekmediğin dert senin değildir...

Ağustos 22, 2007, 10:55:13 ös
Yanıtla #31
  • Ziyaretçi

Iste uzucu olan bunu ZAFER olarak gormek, ve bundan onur duyma hissi yasama zihniyeti :)
Madem en dogal hak, ve dinin geregi olarak goruluyor, Cumhur baskanimizin esinin kapali olmasindan ONUR duyulacak ne var ortada? Siyasi(!) bir basaridan mi onur duyuyorsunuz? Bu da basortusunun siyasete alet edilmis oldugunu kanitlamaz mi bir bakima :)

Ağustos 22, 2007, 10:56:57 ös
Yanıtla #32
  • Seyirci
  • Aktif Uye

Sn. Sublime bir kişiden yola çıkarak genel yargılara varmayın deyip duranlardansınız şimdi örneğe girmeyeyim alaaddin in yorumuna dayanarak nasıl başörtüsünü siyasete alet edildiğini iddia ediyorsunuz? Gül ün ağzından duydunuzmu böyle bir şey ya da AKP li biriniden

Ağustos 22, 2007, 11:01:14 ös
Yanıtla #33
  • Ziyaretçi

Oyle olmadigini bilmiyor musunuz sanki sayin Lucky Eye? Sirf muhalif olmak icin ozelden genelleme yapmaniza gerek yoktur. Bir ornek verildi diye, sadece bu kanittir diye bir cikarimi herhalde ancak sizin gibi satir aralarindan roman cikarmaya calisanlar, yazilanlarin anlamini degistirip baska bir goruntu olusturmaya calisanlar basarir. AMagelisme var, artik bunu yapmadan once "boyle mi?" diye soruyorsunuz. Gelismenize yardimci olabildiysek ne mutlu bize.

Peki ben size sorayim, turban konusu siyasete alet edilmemistir diyebilirmisiniz?  Cidden edilmmeistir ve edilmiyor diyebilirseniz soyleyecek bir seyim yok.

Ağustos 22, 2007, 11:03:02 ös
Yanıtla #34
  • Ziyaretçi

LeMan dergisinden HAYRÜNİSA GÜL'E....

Kapak 824

yorumsuz :)

NOT: Tranvay demokratları yakında bu dergiyide kapatmaya kalkarlar. Ya da TMSF el koyar...

Ağustos 22, 2007, 11:03:54 ös
Yanıtla #35
  • Seyirci
  • Aktif Uye

Bakın bazı konulardaki hassayetimi anlamış olmanızı bekliyorum lütfen artık bazı şeylere roman hikaye cin ali gibi yakıştırmalar yapmayın...

Başörtüsü siyasete alet edilmiştir.Ama yasaklanmasaydı kimin aklına gelirdi?Şimdi çıkıp yasaklanmadan ayrımcılık yapıyorlardı demeyin şurda 20 yıllık olayı cumhuriyet tarihine sermeyin önceden yasak değildide ne oluyordu ?

Ağustos 22, 2007, 11:04:54 ös
Yanıtla #36
  • Seyirci
  • Aktif Uye

Sn. LEON Tayyipler alemi yerinde duruyor niye işinize gelenkleri alıyorsunuz ? Hiç kapatılan bir dergi oldumu Emin Çölaşan atıldı peki onu atan adamın bu günkü yazsını okudunuzmu ?

Ağustos 22, 2007, 11:09:23 ös
Yanıtla #37
  • Uzman Uye

Akp nin bunca zorlukları aşmasını ve başörtülü birisini oraya yakıştırmamdan dolayı onur duyuyorum.  Bu benim şahsi düşüncem.  Başörtüsünü kullanırlar ve kullanmazlar onu bilemeyiz. Yada ben negatif düşünmüyorum.  Ben güveniyorum Abdullah Gül e Erdoğana. Kullanıcaklarına zannetmiyorum. Eğer güvende olmazsa hiç ilerleyemeyiz.

Hep geçmiş geçmiş diyip duruyor Leon. Biz de Erdoğanın Abdullah Gülün geçmişini davalarının ne olduğunu biliyoruz. Geçmişe dayanarak zaten güvenimiz var onalara karşı.
''Kızıl elmada buluşalım''

Ağustos 22, 2007, 11:10:40 ös
Yanıtla #38
  • Ziyaretçi

Bakın bazı konulardaki hassayetimi anlamış olmanızı bekliyorum lütfen artık bazı şeylere roman hikaye cin ali gibi yakıştırmalar yapmayın...
Hassasiyetinizi anlayabiliyorum, fakat siz de o zaman hassas oldugunuz konulari aciklamak/savunmak icin baska seylerin anlamini degistirerek degisik vurgular vermeye calismayiniz ki ben de kelimeden roman yazma ornegini kullanmayayim (ki tamamen yanlis anlamissiniz, burada bahsettigim roman olayinin daha onceki konularda bahsettigimle alakasi yok, gene anlamak istediginiz gibi anlamissiniz)
Alıntı
Başörtüsü siyasete alet edilmiştir.Ama yasaklanmasaydı kimin aklına gelirdi?Şimdi çıkıp yasaklanmadan ayrımcılık yapıyorlardı demeyin şurda 20 yıllık olayı cumhuriyet tarihine sermeyin önceden yasak değildide ne oluyordu ?
Bu soruyu sormamis oldugunuzu farzediyorum :)

Ağustos 22, 2007, 11:12:28 ös
Yanıtla #39
  • Ziyaretçi

Sayın Lucky gerek siz gerekse Sayın Alaaddin gerçekten çok bilinçsiz şeyler yazıyorsunuz. Umarım geç olmadan aklınız başınıza gelir. Artık tartışmalara girmeyeceğim. Alaaddin'in İAM konusunda yazdıklarına bakarsanız zaten neden artık sizlere cevap vermek istemediğimi anlarsınız.

Alaaddin diyor ki;

Alıntı
Sonuç olarak kim yakıştırmazsa yakıştırmasın kim hoşlanmazsa hoşlanmasın. Köşkte artık başörtülü bir bayan olucak. Eğer sorun çıkmazsa. Ben onur duyuyorum

Ee ben daha ne diyeyim gurur duyarmış. Senin gurur duyduğun kimseler markalı sıkmabaşlı eşlerinin siyasi bayraklarını,köylü kadınlarımızın ya da büyüklerimizin iş ya da saçı koruma gereği kullandıkları başörtüleriyle eşdeğer tutarak ,"Sizdeniz, biz de mağduruz." diyerek ezilmiş rolü oynuyorlar.

Yetmiyor: Üzerine bir de ucuz siyaset yaparak,oy dilenmeye gidiyorlar Jöleden,kömüre,oduna,pirince,makarnaya karşılık oy istiyorlar; zaten bedavacı olan halk paranın aslında kendi verdikleri vergiden gittiğinin farkında olmadığından ve seçmen bilincinden yoksun olduğundan "Helal olsun bunlara be.." diyip oylarını takas ediyorlar.(Bir paket pirince karşılık vatanlarını sattıklarının farkında değiller, ki umurlarında da değildir; başlarına gelince dank eder.)

Bir de ABD ve AB'den aldıkları muhteşem pohpohlamayla ordumuza da kafa tutarak ,asker karşıtlarının da oylarını alıyorlar(Yine bilinçsiz olanlarının tabi,bilinçli olanı da zaten bağımsıza veriyor oyunu,değişen bir şey olmuyor sonuçta)