Parti kapatmak vatan hainliyi diye bir sey demedim, yazimi ya tam okumuyorsunuz yada okuyup da anlayamiyorsunuz. Kime vatan haini dedigimi, tekrar ayrintili bir sekilde yazımı incelerseniz anlayacaksiniz. Olmadi birilerinden yardim alin.
Kalitenizi belli ettiginiz, ve politik konularda yazi yazmama prensibimin ne kadar yerinde oldugunu kanitladiginiz icin tesekkurler. Her fikrinize katilmayani anlayissiz ilan edebilmek icin ya kor cahil, ya yobaz ya da her ikisi de olmak gerekir. Secimi size birakiyorum. Yazinizi kolayca anlayabildim, tasalanmayiniz. Ozet olarak sizin isinize gelir ise parti kapatmalari vatan hainligidir -kapatilan partinin yaptiklari ve kpatilma gerekceleri ne olursa olsun- isinize gelmez ise ben onu emedim deyip siyrilin. Ah guzel ulkem, ah. Umarim bir gun size de anani da al git demezler.
Sn. Lux_e_Tenebris "aynı düşünce olmadıklarınızı vatan haini ilan ediyorsunuz" diye Ak Partiyi savunan Sn. Alaaaddin'i eleştirmişsiniz AKP'yi ekonomik ve sosyal alanda aynı zamanda dış politikada en sert dille eleştirenlerden biri olaraktan şunu belirtmek isterim bu durumu başlatan AKP'liler değildir şimdi ben bunu söyledim diye beni AKP'li ilan eden, AKP' ye oy verenleri göbeğini kaşıyan adam, dağdaki çoban, ayak takımı, cahil, sosyologluk ve bilimum hain sıfatlarını reva görenler AKP sempatizanlardan böyle bir tavır gördüklerinde veryansın etmeye hiç hakları yok burda kastım siz değilsiniz ben genel konuşuyorum ne olursa olsun otoritesi olmak zorunda olan bir başbakana "anamızı ağlattın" dersen bağıra bağıra "ananıda al git" denmesi çok da anormal karşılanmamalı bu forumda başka bir topicte AKP ile PKK bir görülmüş bunca tepkiye rağmen AKP'liler az bile reaksiyon gösteriyor. Sn. Baykal bu gün "Erbakan ABD'ye teslim olmadı" diye yıktılar diyor 28 şubat sürecinde darbe çığırtkanlığı yapanlardan biriydi ne bilelim bundan 10 yıl sonra iş işten geçtikden sonra biz büyük hata ettik AKP'yi kapatmakla demeyeceklerini.Yapmadıkları iş değil (bkz. Menderes'i asmakla hata ettik)
Sözün özü Ak Partiyi bilmem ama o partiye oy verenleri günah keçisi yapmaktan vazgeçelim zira milyonlarca insan söz konusu asıl bağnazlık kulaklarını tüm fikirlere kapatıp benden değilse yasakla gitsin mantığıdır ne yazık ki eleştiriye kapalı bir sistemimiz var bize eleştiri yönelten herşeyi yasaklıyoruz tek tip renksiz, katı ve gri bir ülke istiyoruz lütfen atalarımızın hoşgörüsünü biraz kendimize örnek alalım.
Saygılar.