Sn.Sevil gordugum kadariyla "Islam in Kranlik Yuzu" adli baslikta aktifsiniz, Islam ile alakali bir takim olumsuz yaziniz olmus. Bilgi kitabinda da uc din birden vardir diyorsunuz. Mevlana da kanimca Hristiyan yada Yahudi degildir. Bunun disinda acaba kitapta bazi bolumleri de es mi gecmek durumundayiz acaba? Kafam karisti :S
Sevgili Poyraz;
Yasadigimiz Dunyada ve hayatta onumuze bircok sebepten dolayi her an her saniye denenmek maksadiyla bircok yaniltici faktorlerle karsilasmak durumundayiz. Bunun icin de birseyin sembolu olarak sahiplenmemek adina bulunmus oldugum Sitede herhangi bir vasifla ya da farkli bir amacla yeralmadigimdan normal bir uye statusunde bulunarak hemen her konuda istinai durumlar haric kisisel goruslerimi herhangi bir etki altinda kalmadan / birakmadan ifade ettigimi biliyorum.
Bazi istisnai durumlarda ise bireysel sorumlulugumun on planda tutulmasi kaydiyla tarafimdan aciklanmis birtakim bilgiler mevcutsa yine sahsim adina hicbirseye sahiplenmeden onun sembolu olmaksizin sadece İnsani duygularla hareket ederek bir paylasim sergilememin hicbirsekilde herhangi bir zarar boyutunda bir durumun teskil edilmeyecegi kanisindayim.
Bunun icinse her konuda kisisel fikirlerimi belirtmem bazi seyleri gozardi etmemi gerektirmedigi gibi iddia ettiginiz sekilde İslam Konulu baslik adi altinda İslami rencide edecek sozler tarafimdan sarfedilmedigi gibi bununla ilgili daha onceki paylasimlarimda konu uzerinde detayli aciklama yaptigim ve gericilikle, yobazlikla Kutsal Dinlerimizin hicbir alakasinin olmadigi ayrimina gidildigini ve bu sayede ise Tanri'nin gondermis oldugu Dinler ve Peygamberler hususunda suanki Bilgi Kitabinda da yeralan Bilgiler dogrultusunda hareket ederek birlestirici ve butunlestirici vasfina haiz olmak kaydiyla her ne kadar tarafimdan bu tur aciklamalarda bulunulsam da Kisinin Ozgur İradesi baglaminda salt kisisel fikirlerimle baskalarini etki altinda birakma olayi hic mi hic soz konusu degildir. Ve lutfen baska konularda yapmis oldugum aciklamalarla Bilgi Kitabinin bir ilgisi olmadigini belirtiyor ve salt benden dolayi Bilgi Kitabi yonunde ise herhangi bir celiskiye ya da yanlisliga dusulmemesini arzederek Kitabin Sorumlulugunun Sayin Bulent Corak Hanimefendiye ait olmasi sebebiyle kisisel gorusumun de bu sayede belirtilerek ben de kendi uzerime dusen sorumlulugum geregi boyle bir acikliga kavusturularak vicdanen rahat olma yolunu benimsedigimden hakkimdaki tuhaf ve yaniltici fikirlerin bu sekilde olusmasina izin vermedigimi ve o sekilde algilanmak istemedigimi son kez belirtmemde yarar gormekteyim.
Kafanin karismasi benim yuzumden olduysa buna sebep olan bensem bunun cezasini yine ben cekmek durumunda kalacam ancak bunun bilincinde oldugumdan sizi veya baskalarini zorla empoze etme fikrine sahip olmadigim icin Sevgili Poyraz; aklinizin karimasini bana degil kendinize baglayiniz.
Saygilarimla.