Özür Mektuplarım -4-

Özür Mektuplarım -4-

Category : Kişisel Bloglar

Evet sevgili okurlar geldik bir yazı dizisinin daha sonuna. Yeni potlar kırıp yeni mektuplar yazmak zorunda kalmazsam bu mektup yayınladığım son mektup olacak. Şimdi gittiğim muhasebe kursunda son bir ay benimle konuşmayan bir arkadaşıma yazdığım bir özür mektubu. Mektubun sonlarında bir sitemcik ve yapılan iyiliği unutmadığını gösterme isteği de yok değil…  🙂 Bu mesajı bu arkadaş beni engellediği için başka bir arkadaşın facebookundan gönderdim iyi okumalar.

 

Sevgili Özge,
Ben muhasebe kursundan serkan sende yasaklı olduğumdan bu yolla sana mesaj yollayabiliyorum. Vedalaşma esnasında bilhassa yüzüme bakmadığını gördüm. Ben gerginlik unutulsun istiyordum ama madem unutmuyorsun yaraya neşter vurmak durumundayım. Malumun üzere “bana şakadan mı kızdın” yamıştım sen de hayır bir şey rica edilince tahtayı silmekten acizsin kendi işini kendin gör” şeklinde cevap vermiştin. Ben cevap vermek isterken mesajımın gitmediğini fark ettim demek engellemişsin beni. Ben de olay tartışmaya dönüşmesin unutulsun diye hiç konuşmadım. Fakat madem hala kırgınsın konuşma gereği hissediyorum.
O gün tahtayı kim silecek konulu şakalaşma yapılıyordu sen benim silmemi söyledin ben bir bisküvi verirsen silerim diye şaka yaptım sen hayatta vermem diye yine şaka yapınca bende silmiyorum o zaman dedim o arada sanıyorum sevim tahtaya kalktı. Daha sonra senin ayakta benim oturmakta olduğu bir anda masadaki mandalinayı uzatmanı rica ettim fakat reddedildim. Seninle diyoloğumuz iyi olduğundan söylediğimi şaka olarak algılarsın en azından “hayatta bisküvi vermem” dedikten sonra bisküvi yerken bana ikram edersin diye ummuştum ancak malesef bana kırılmışsın. Seninle durağa yürürken ve otobüsü kaçırdığında 5m migrosta sohbet etmiştik hatta sohbette kız tanıdığım olsa seninle evlendirirdim diyecek kadar beni sıcak bulmuştun bu durumda şakaya alınmayacağını düşünmüştüm hanımların biraz daha alıngan olabildiğini düşünmemiştim senden özür diliyorum.
Dönemin başında üstümde bozuk yokken bana bir lira borç vermiştin. Ayrıca 5m migrosta portakal suyunun parasını benden evvel davranıp sen ödemiştin benle barışmak istemesen de hakkını helal etmeni rica ediyorum.
Hoşçakal  “


Log out of this account

Leave a Reply

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Haberdar ol

Yeni yazilardan haberdar olmak icin email adresinizi girin

YAZI ARŞİVİ

Son Yorumlar